Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мелгар 1или3+
Брага 1или3+
Деп.Капита 1или3+
Селта 1или3+
500/1250
Посебна игра е.Можиш да ми ја објасниш ова игра?..ако влезат на пример и 1 и 3+ поголема добивка ќе имаш или во предвид се зема коефициентот од поголемиот тип?..и во која кладилница се игра ова чудо и дали секој тип можиш да го комбинираш?
Моцарт.^
Уште да кажевте во која кладилница ја има оваа игра.
Моцарт. Може да ми каже некој Марко Симоновски колку поени даде? Човече сеа играв играчи од НБА за вечер, за 20че чисто колку за заебанција и гледам у допуната 9.5 граница за Симоновски. Ја реално на ова би уплатил 100 000 евра, нормално да ги имам. А не ми е верно од 50 коша колку што даде МЗТ он да дал 10. Такво дрво еднаш се раѓа у 100 години.^
Уште да кажевте во која кладилница ја има оваа игра.
Моцарт. Може да ми каже некој Марко Симоновски колку поени даде? Човече сеа играв играчи од НБА за вечер, за 20че чисто колку за заебанција и гледам у допуната 9.5 граница за Симоновски. Ја реално на ова би уплатил 100 000 евра, нормално да ги имам. А не ми е верно од 50 коша колку што даде МЗТ он да дал 10. Такво дрво еднаш се раѓа у 100 години.
П.с. @Tomasino слушај други околу кошарката, постручен си у ракометот.![]()
![]()
Дефинитивно само за ракомет отсега ќе давам анализи...Моцарт. Може да ми каже некој Марко Симоновски колку поени даде? Човече сеа играв играчи од НБА за вечер, за 20че чисто колку за заебанција и гледам у допуната 9.5 граница за Симоновски. Ја реално на ова би уплатил 100 000 евра, нормално да ги имам. А не ми е верно од 50 коша колку што даде МЗТ он да дал 10. Такво дрво еднаш се раѓа у 100 години.
П.с. @Tomasino слушај други околу кошарката, постручен си у ракометот.![]()
![]()
Ццццц ваков поклон ретко се наоѓа во кладилниците. Симоновски само на тренинг шутира за 2 поени, евентуално тројка ако шутне, а и кога ќе шутне ретко погодува, пошо е камен. Само слепи сме очигледно.7 поена - Марко Симоновски
За ракомет капа ти симињам, нема боље на форумов.Дефинитивно само за ракомет отсега ќе давам анализи...![]()
Време е Саша(МијалковЗа ракомет капа ти симињам, нема боље на форумов.Иначе не дека сум некој типстер за кошарка али знам што се дешава у МЗТ па затоа.
![]()
Па не го бива реално...Време е Саша(Мијалков)да го среди МЗТ,изгледа Коневски не го бива...
![]()