Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Дортмунд и Рома ќе тепаат утре?

Мелгар 1или3+
Брага 1или3+
Деп.Капита 1или3+
Селта 1или3+
500/1250

Можиш да ми ја објасниш ова игра?..ако влезат на пример и 1 и 3+ поголема добивка ќе имаш или во предвид се зема коефициентот од поголемиот тип?..и во која кладилница се игра ова чудо и дали секој тип можиш да го комбинираш?

Можиш да ми ја објасниш ова игра?..ако влезат на пример и 1 и 3+ поголема добивка ќе имаш или во предвид се зема коефициентот од поголемиот тип?..и во која кладилница се игра ова чудо и дали секој тип можиш да го комбинираш?
Посебна игра е.
1или3+ заедно се смета.

Не е како 1;3+, па ако ги фатиш двете поголема квота, а ако го фатиш едното само помала.

Мали се квотиве за играва (зависи од мечот т.е. нормално) али еве за пример да речеме квотата за 1или3+ е 1.3

Уплаќаш утакмица со 1.3 квота 1или3+

Ако заврши 2-0 фаќаш 1.3 квота

Ако завшри 2-1 фаќаш 1.3 квота

ако заврши 0-3 фаќаш 1.3 квота

^
Уште да кажевте во која кладилница ја има оваа игра.

^
Уште да кажевте во која кладилница ја има оваа игра.
Моцарт. Може да ми каже некој Марко Симоновски колку поени даде? Човече сеа играв играчи од НБА за вечер, за 20че чисто колку за заебанција и гледам у допуната 9.5 граница за Симоновски. Ја реално на ова би уплатил 100 000 евра, нормално да ги имам. А не ми е верно од 50 коша колку што даде МЗТ он да дал 10. Такво дрво еднаш се раѓа у 100 години.

П.с. @Tomasino слушај други околу кошарката, постручен си у ракометот. :P :D

Моцарт. Може да ми каже некој Марко Симоновски колку поени даде? Човече сеа играв играчи од НБА за вечер, за 20че чисто колку за заебанција и гледам у допуната 9.5 граница за Симоновски. Ја реално на ова би уплатил 100 000 евра, нормално да ги имам. А не ми е верно од 50 коша колку што даде МЗТ он да дал 10. Такво дрво еднаш се раѓа у 100 години.

7 поена - Марко Симоновски

Дефинитивно само за ракомет отсега ќе давам анализи...:гик:

7 поена - Марко Симоновски
Ццццц ваков поклон ретко се наоѓа во кладилниците. Симоновски само на тренинг шутира за 2 поени, евентуално тројка ако шутне, а и кога ќе шутне ретко погодува, пошо е камен. Само слепи сме очигледно. :D

Утре жениве ракомет да се играат со хендикеп, солиден коефициент, 1.75... Голема ми се виде границата.

Дефинитивно само за ракомет отсега ќе давам анализи...:гик:
За ракомет капа ти симињам, нема боље на форумов. :D Иначе не дека сум некој типстер за кошарка али знам што се дешава у МЗТ па затоа. :D

За ракомет капа ти симињам, нема боље на форумов. :D Иначе не дека сум некој типстер за кошарка али знам што се дешава у МЗТ па затоа. :D
Време е Саша(Мијалков:cenzura:)да го среди МЗТ,изгледа Коневски не го бива...:pos:

Која црна среќа ја иам на спортскава тоа е чудо. Селта последните 15 минути како сакаа си влегуваа во 16никот на Гранада, ама реализација во минус. Неверојатно значи ова што го гледав, одбраната на Гранада буквално циркус посмешна одбрана не сум видел, немам збор за да ја опишам. Нападот на Селта бетер. Мочкото Крон-Дели не знае голот да го погоди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom