Постари или помлади партнери?

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.899
Поени од реакции
25.231
:eek::icon_lol:
не ти си имала спонзор :)
поединци имало и ке има, не е фиксно тоа 60 год, зависи на кој начин живеел а и вијаграта чуда прави нели :)
Не зборувај така! :mad:
Човекот беше здрав и потентен, немаше потреба од никакви помагала.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Јас би најрадо нешто од 35-45 години плус минус нешто :)
Но... сметам дека би било ОК и со помладо или постаро.
Добриот бербер секаква брада бричи!

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Пре би одбрала постари него помлади. Едноставно неможам да се замарам со детски драми. Не значи дека ако се постари дека се позрели, нормално (од искуство знам), ама бар има поголема шанса. Имаат повеќе искуство во секој случај (не само сексуално) и можеш да направиш асален муабет.

B

babsyy

Гостин
Дечко ми е две години помал од мене. Прав бебуш. :love:
Помлади дефинитивно. :D

Член од
29 септември 2014
Мислења
100
Поени од реакции
33
Па не сум за голема разлика меѓу партнерите ,до 3 год разлика мах

Член од
12 август 2014
Мислења
101
Поени од реакции
173
Неможам да дадам некој одговор на темата, пошо до сега сум бил само со 2 год постара од мене и помали од мене.
Од причина што изгледам помлад за 4-5 год од мојата реална возраст. До пред 2 год лична карта ми бараја за влез у дискотека.

Па..би сакал да се пробам со постара барем 7-8 год, па да можам колку толку да си направам некои разграничувања, иако и тоа не би било доволно искуство.

http://www.imdb.com/title/tt0976051/?ref_=nv_sr_1

Вакво нешто би сакал.. Шо им фалеше.. Тие шо го гледале филмот знаат.. иако на еден од партнерите цел живот му се факна..

Член од
11 октомври 2014
Мислења
29
Поени од реакции
10
Koj ne bi sakal nesto pomlado no godinite ne mi dozvoluvaat da gresham dusha.Sepak bi se nasladil so neshto od 30 -35 g.[DOUBLEPOST=1415385318][/DOUBLEPOST]Koj ne bi posakal nesto pomlado no godinite ne mi dozvoluvaat da gresam dusa.Sepak bi se nasladil so ubavica od 30-35g.

Последно уредено:
C

Castiel

Гостин
постари..а и башка секад ми давале по 3-4 години повеќе од што стварно изгледам па некад и подлажнував помал кога бев а девојките што сум имал нешто повеќето биле постари од мене...полесно човек може да се разбере со нив него ли со помаливе...

Kajgana Shop

На врв Bottom