Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Besiktas - 1
Fiorentina - 1
Everton - 1
Wolfsburg - 1
Monchengladbach - 2
Sevilla - 1
Napoli - 1

И едно на заебанција:

Dinamo K. - 1
Tottenham - 2
Villareal - 2
Feyenoord - GG
Sparta P. - 1
Steaua - 2
C.Brugge - GG
Dinamo Z. - GG3+

Како што рече некој над мене не ти за иљадарче ако имаш таков коеф. Пушти ги у сабота кога ќе почнат ако погодиш една имаш следната 50 е од утакмица.

Од маратон бет на скрил префрлав пари (се работи за 45евра), поминаа веќе 5 саати и сеуште не ги дава на скрил, до колку може да оддолжи ова?

Како што рече некој над мене не ти за иљадарче ако имаш таков коеф. Пушти ги у сабота кога ќе почнат ако погодиш една имаш следната 50 е од утакмица.
Ајде во сабота ке ги пуштам кога ке почнат и следете ги баш да видите дали ке испаднат или не .. :)

Ајде во сабота ке ги пуштам кога ке почнат и следете ги баш да видите дали ке испаднат или не .. :)
Пушти си ги на 3000-4000 во различни кладилници и спечали ако си толку сигурен. Зошто мора да ги продаваш?

Дечко, оди фрли се во Вардар, ем сам ќе се куртулиш, ем нас ќе не куртулиш.[DOUBLEPOST=1415296868][/DOUBLEPOST]
Ах бре Лацко , ќе трчам на поправен ти јебем и тенис и пенис...

Ти реков не треба кукање.

:P

Дечко, оди фрли се во Вардар, ем сам ќе се куртулиш, ем нас ќе не куртулиш.[DOUBLEPOST=1415296868][/DOUBLEPOST]

Ти реков не треба кукање.

:P
Го утепа у тајбрејкот... машала.. бљагодариме за предлогот од тебе го препишав ...

@Mrazamglupideca стварно ова маратон бет смотана страна, слаба понуда има ( кај кошарка поени на играчи нема), плус лигите ги нема сите и сите натпревари ниту фудбал, ниту други спортови (пример рагби каде што често има поклон коефициенти на хендикепите)
Мое видување за оваа кладилница само коеф се ок, а за повлекување пари добро е тоа што не бараат верификација на акаунт и испраќање на лични карти, пасоши како на бет365.

Маме му ебам ама сум идиот,играм со прогресија и ги играм Ал Џезира гг4+ и Катар 2+ цела за 1000 добивка 4200 и мислев дека сум паднат зошто немаше голови и одам одма да ја уплатам Динамо 2+прво,паѓам и на таа и сеа ги пуштив на 4000 Копенхаген и Бешикташ 1или3+,да знаев дека на првото сум добитен немаше да ставам волку пари :facepalm:

Ја одиграв Жалгирис 145.5 + ти ебам ксмето мој изиграј плус ќе паднат 30коша во цела четвртина, одиграј минус ќе си ебат матер над 50 во четвртина ќе начукаат упм

Ја гледа некој Zurich-Villarreal, дадоа 5 гола само во прво полувреме :нинџ:

Продава не еден, туку 2 прелаза... Свака част. :cuc:
Пушти си ги на 3000-4000 во различни кладилници и спечали ако си толку сигурен. Зошто мора да ги продаваш?

Постојат добри луѓе на светот, не сакаат да ги дерат кладилниците.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom