Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Леле БРУКИИИИ, не можат еден асален играч да земат. :facepalm: Неспособни се жими се, и тоа најнеспособни на светот. Не можам да разберам како е можно еден асален странец да не може да најдеме... Глејте го Задар, мизерија од екипа, ДРВА, дупки, ама битно црнецот им е квалитетен. Што кур не најдат нашиве еден таков еднаш у ебаниов живот мене стварно не ми е јасно.
Страшна работа еј, ќе си кинеме живци и понатака преочигледно е тоа. Имаме среќа што и Партизан не е најсјаен годинава иначе да играа со ланскиот тим 1000 разлика ќе изгубевме у недела. Вака само 30. :D

Можеме да го лапнеме илиевсκи сега читам пρеговаρа со цибона и тие немаат паρи и еден центаρ под хитно

Спасот на МЗТ за оваа сезона е во овие две недели да потпишат играчите што се вртат како шпекулации. После Диксон и Демјуинг, остануваат уште двајца да го напуштат МЗТ за да застанеме на нозе. Еден од Класен и Маринковиќ, и секако Зивчевиќ.[DOUBLEPOST=1415275066][/DOUBLEPOST]
Можеме да го лапнеме илиевсκи сега читам пρеговаρа со цибона и тие немаат паρи и еден центаρ под хитно

Илиевски бара 150.000 евра по сезона кај и да иде, а Цибона има пари сезонава

Зивчевич невеρувам да си иде а тρеба да го избρκаат маρинκович κаκо најплатен и да се донесе ваρда а со κои дρуги имиња се шпеκулиρа?

Зивчевич невеρувам да си иде а тρеба да го избρκаат маρинκович κаκо најплатен и да се донесе ваρда а со κои дρуги имиња се шпеκулиρа?

според мене Маринкович супер игра ....

Илиевски пред потпишување со Цедевита , многу логично... :D

Ќе напишам и тука, тоа во статијата што е напишано дека и трибината за која е напишано дека не треба да се празни, полицијата ја испразни. Не е точно дека сама излезе публиката :)

Ако планира МЗТ да се вади против Партизан во Белград ебаго:icon_mrgr:
Партизан ке има 2 или 3 нови играчи за овој меч и е голем,голем фаворит.

Ако планира МЗТ да се вади против Партизан во Белград ебаго:icon_mrgr:
Партизан ке има 2 или 3 нови играчи за овој меч и е голем,голем фаворит.
Брат какво вадење бе, не знаат каде тераат сиротите. Нема шанси да го тепаат Партизан на гости со вака раштиман оркестар.

Јас и понатаму мислам дека се е до тренерот.Грешка беше уште на почетокот на минатата сезона кога беше Вукоичиќ отпуштен.
А и,ваков лош и клошарски тим никогаш не паметам,Зивче+Марко:facepalm:
Центриве утка,кога имаше поголема минутажа Маринковиќ МЗТ подобро играше.Лучиќ жими вчера што одигра нешто,Класен слабо,Кире тапа.
Шеховиќ и Дамјан како преку ноќ да заборавиле кошарка.А играчиве само се сменуваат како на трака во понеделник дојде,следниот го бркаат и така во круг.
Официјални се отказиве за ДеМјуинк и Диксон?

Со партизан со хендикеп ја тепаме .И под хендикеп не мислам само тоа дека добар дел од играчите се хендикепирани.

@Neka dojde koj saka

Ти сигурно не пратиш НБА и развојниве лиги.
Пејтон Сива е неверојатен играч и право чудо е што не пројде во НБА оваа сезона.Него сигурно ке му е приоритет да влезе таму,а преку МЗТ нема да може или ке бара некој Евролигаш или пак ке остане во развојната лига.
Џером Ренлд исто е доста скап за МЗТ,иако и тој поседува завиден квалитет за АБА лига.
Додека овој Аплинг не го знам ни јас:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom