Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека сме собрани? Нека преброи некој пак

Инаку денеска се јавив на три места и ова ни се опциите:

1. Мондано- има слободно од 4 и од 5, 1800 денари
2. Браќа Рибар(по ново Димитар Миладинов школото карши зелено пазарче)- 4 и 20, 1800 денари, али терминот е 50 минути.
3. СЦ Аеродром, позади основно школо Блаже Конески во Аеродром- 1200, дечкото ми рече дека имал еден слободен термин од 4, али не бил сигурен и ми рече попосле да му се јавам за да ми каже.
Редовен термин тука е 1600, али рече дека до 5 не пуштале рефлектори, затоа е поефтино.

Кажувајте побрзо каде сакате, пошто бајаги се зафатени терениве у недела изгледа, па да се јавам јас.
А ако има некој друг подобар предлог, нека каже слободно. :D

Ама тоа во Аеродром да не е на отворено?
Инаку имало некаде спроти Лептокарија некаде балон, 1100 денари/саат, вчера разбрав, ама неам број и неам играно таму

Ама тоа во Аеродром да не е на отворено?
Инаку имало некаде спроти Лептокарија некаде балон, 1100 денари/саат, вчера разбрав, ама неам број и неам играно таму
Не е отворено, затворено е, од овие три наведени најдобро е за играње.

Nl3qgcl.jpg[DOUBLEPOST=1415217380][/DOUBLEPOST]Ако ептен некој неможе да се снајде, нека каже, па ќе се чекаме негде, не е проблем. :D

Негде у центар, веро, железничка да се чекаме, одредете некое место

Тука да се игра редовно најарано, секоја утакмица ќе идам. :D (oд наредната недела планирам да ви се приклучам малце:D)

Тука да се игра редовно најарано, секоја утакмица ќе идам. :D (oд наредната недела планирам да ви се приклучам малце:D)
и ја викам најубаво редовен термин да си закажеме...ама ко што глеаш едвај се собираме после 3 недели...

5+1 или 4+1 се игра?
@Dr.House Не можам порака да ти напишам, ај ти напиши ми да пробам ако бива така, да се договориме.

@TheWhiteMamba Абе се стемнува од кај 4и30 како до 5 без рефлектори :icon_lol:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom