Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас цело време барам некој што импресионирал а не некој што изиграл добри 2-3 утакмици.
За Морено се согласувам ама сите го распнаа тука за „киксовите“ против Њукасл и Сити.
Плус, Морено во Енрике не ни има конкуренција.

Али во ред, разбирам во глобала што сакаш да кажеш :)

Јас мислам дека немаме еден натпросечен играч моментално, уште помалце некој што импресионирал. Морено беше најбољи од сите, али со Њукасл пак напраи иста грешка ко со Сити. А знаете како викаат, еднаш е грешка, втор пат е... навика? :D

Ако згрешил, сепак прва сезона му е и одбраната е кармакаш. И според мене Морено е најконстантен и сеа за сеа најдобра инвестиција.

Јас мислам дека немаме еден натпросечен играч моментално, уште помалце некој што импресионирал. Морено беше најбољи од сите, али со Њукасл пак напраи иста грешка ко со Сити. А знаете како викаат, еднаш е грешка, втор пат е... навика? :D

Шо викаат бе ? Од еднаш пејо не се станува ?

Иако Рамос лесно му ја земаше топката, Борини повеќе ме бендиса од Балотели.Барем се труди детето.
Брендан треба да проба малку да ја продрма одбраната и да го изостави Стиви Џи, ја успорува играта.
Например, Коло со Ловрен, Лукас со Кутињо и напред Рахим со Стариџ и Борини.И Лалана да трча по топката. :)

Reports that Robin van Persie will be dropped by Van Gaal and replaced by James Wilson this weekend. RVP was poor at City.

#Предавање или #СалабаФорма
Во дилема сум...

Reports that Robin van Persie will be dropped by Van Gaal and replaced by James Wilson this weekend. RVP was poor at City.

#Предавање или #СалабаФорма
Во дилема сум...

Исто е, а оставиш 7 играчи надвор од првиот состав против Реал, а еден против Kристал... Предавање е предавање.
#LVGOut

Вие имате среќа само еден играч да ви биде во слаба форма, за разлика од нас.

И да, 5 од стандардните беа надвор, не 7.

Ловрен, Џерард, Хендерсон, Стерлинг, Бало
Туре, Џан, Лукас, Марковиќ, Борини[DOUBLEPOST=1415234076][/DOUBLEPOST]„Стандардните“

мкгунер-от го нема после вчерашното фијаско, така да не можеме да добиеме негова изјава дали е исто или не, во моментов.

Иначе, Роџерс не се уплаши да менува. ЛвГ се плаши, дека е нов.

#ПЛеТешкаЛига

мкгунер-от го нема после вчерашното фијаско, така да не можеме да добиеме негова изјава дали е исто или не, во моментов.

Иначе, Роџерс не се уплаши да менува. ЛвГ се плаши, дека е нов.

#ПЛеТешкаЛига

На боље пенал и не можеше да дојдеш ... :pos:

Rojo's replacement Michael Carrick is the 31st player used by Van Gaal - with the 33-year-old making his first appearance for the Red Devils this term after injuring his ankle during pre-season.

#Neznamsozboram

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom