Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Да бе, 2 пати за 20 години.

Овие 4 години по ред се срамотат.
на секого му се дешава бламажа еднаш у десет години. :)
*2 пати

И да не заборавиме какви групи добиваа Сити. Прво беа со Баерн, Наполи и Виљареал, после со Реал, Ајакс и Дортмунд...сега Баерн, Рома и ЦСКА...ем сеуште имаат шанса да поминат, да не кобиме нека испаднат прво. :D Лани испаднаа од Барселона. Така да и не е некоја срамота или бламажа...за разлика од тие нашите во 2011/12 и 2005/06.

Не дека ги бранам, ама нема потреба вака да се тешиме. Тоа е, помина минатата сезона, во која и Сити и Ливерпул беа 2 класи над нас. Сезонава чисто да не заборавиме и дека моментално сме 10ти. Има уште работа да се стабилизира клубов, тоа треба да ни е побитно во моментов, нека кршат глава и едните и другите. Здравје ако фатиме ЛШ за наредната сезона, а прилично сигурен сум дека ќе фатиме барем 4то...тогаш нека се пазат Европските гиганти. :sneaky:

*2 пати

И да не заборавиме какви групи добиваа Сити. Прво беа со Баерн, Наполи и Виљареал, после со Реал, Ајакс и Дортмунд...сега Баерн, Рома и ЦСКА...ем сеуште имаат шанса да поминат, да не кобиме нека испаднат прво. :D Лани испаднаа од Барселона. Така да и не е некоја срамота или бламажа...за разлика од тие нашите во 2011/12 и 2005/06.

Не дека ги бранам, ама нема потреба вака да се тешиме. Тоа е, помина минатата сезона, во која и Сити и Ливерпул беа 2 класи над нас. Сезонава чисто да не заборавиме и дека моментално сме 10ти. Има уште работа да се стабилизира клубов, тоа треба да ни е побитно во моментов, нека кршат глава и едните и другите. Здравје ако фатиме ЛШ за наредната сезона, а прилично сигурен сум дека ќе фатиме...тогаш нека се пазат Европските гиганти. :sneaky:
Ама ние во најочајната наша сезона се држевме егал на бранителот на трофејот 160 минути, тоа што Сити добивале такви групи не е оправдање, со "ѕвездите" што ги имаа од 2011 навака требаше да го накренат коефициентот колку толку. Ни Манчестер не почна како носител на група во 1996,1997... :)

Ама ние во најочајната наша сезона се држевме егал на бранителот на трофејот 160 минути, тоа што Сити добивале такви групи не е оправдање, со "ѕвездите" што ги имаа од 2011 навака требаше да го накренат коефициентот колку толку. Ни Манчестер не почна како носител на група во 1996,1997... :)
Јасно се тоа, ама целиот муабет ми беше дека нема потреба да жалиме што не сме се пласирале оваа сезона во ЛШ ради тоа што Ливерпул или Сити биле очајни. Оти и ние сме имале такви сезони. Сигурно со 2012 не викавме кој курац се пласиравме, поарно да играа Ливерпул повеќе ќе покажаа од нас :) Ако ни е мака веќе треба да ни е мака за нас, како фанови на Јунајтед, што не ни игра омилениот тим во ЛШ.

10346308_736919673023862_4409459187714044888_n.jpg

Со мајка му ли отишол Лингард ц ц ц

абе мислам ослабела онаа на Ешли Јанг, по сиот ремет :icon_lol:

Кружи многу лоша шпекулација за физичката подготвеност на Фалкао, се надевам дека не е вистина, пошто весникот не е баш најрелевантен, ама наредниот период ке видиме дали се во право ...

Reports that Robin van Persie will be dropped by Van Gaal and replaced by James Wilson this weekend. RVP was poor at City.

De Gea; Rafael-McNair-Blackett-Shaw; Blind-Kerik-Di Marija; Runi-Persi-Wilson;

Bi sakal vakvo nesto da vidam interesno mi izgleda sostavov :icon_mrgr:

Он е поубав од нејзе ебате..
10411109_388286384658786_6695853520965803451_n.jpg

Кога Јунајтед ќе има некоја гала вечер, со мерак ја отварам темава :D. Добро, имаш ти очи? Види ја колку е јака, Блинд бил поубав од неа. Па и плави очи. :cool::cool:

Последно уредено:
Кога Јунајтед ќе има некоја гала вечер, со мерак ја отварам темава :D. Добро, имаш ти очи? Види ја колку е јака, Блинг бил поубав од неа. Па и плави очи. :cool::cool:

Уште бинг да пишеше ебате, Блинд е. Ццццц

#заминавво #јемен

не прашувај зошто

Кога Јунајтед ќе има некоја гала вечер, со мерак ја отварам темава :D. Добро, имаш ти очи? Види ја колку е јака, Блинг бил поубав од неа. Па и плави очи. :cool::cool:
Багај таму има фаца на бацачица на кладиво , уште малку на бицепси да поработи и тамам !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom