ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.881
- Поени од реакции
- 44.401
Санчез не играл и одбрана а? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема поголем победнички менталитет од тој да отидеш на утакмица со помисла дека ќе ја изгубиш.. свака част.Битно ливерпул шутна еднаш на гол...
#Победнички #Ментали-тет
Битно ливерпул шутна еднаш на гол...
#Победнички #Ментали-тет
Нема желба пошто Ливерпул имаше уште помалце. Демек сеа, да извадевме прв состав ќе тепавме. Не, и Реал ќе ја сфатеше посериозно утакмицата и ќе завршеше со поголема победа за нив. Нема бегање тука.Рутински.
Ако не пројдат група Ливерпул, кривица на Роџерс ќе биде тоа.
Можеа денес ако сакаа да извадат барем бод. Се виде дека кај Реал нема желба за играње.
ne se sekiraj ke igra carot i vo nokaut fazata, gledas sega zasto ostana vo juve a ne otide vo maj ju?se vrativte, iskreno ne ocekuvav, mislev deka ke klapnete, no ene i gore ve pofaliv![]()
Него ај дајте калкулации, ја сум уште rusty со ЛШ-во, што треба да напраи Ливерпул за да пројде? (sack Rodgers коментари и педери - стоп!)
Еееее то да видиш, затоа е цар.ne se sekiraj ke igra carot i vo nokaut fazata, gledas sega zasto ostana vo juve a ne otide vo maj ju?
@dragonskyНекој рече и Арсенал дека си газеле....
Донев In a nutshell- Прочитал нешто, нешто разбрал, нешто не ај да шириме дезинофмрации битно. Само за во Курир си бе
Нека објаснат Ливерпул и Сити..Арсенал си води,Челзи си газат...до екипите е![]()
Да ги победи Лудогорец на гости во Бугарија следно коло и во последно коло да ги победи Базел на Енфилд. Се помалку од две победи ќе резултира со не поминување на групната фаза на Ливерпул.Нема желба пошто Ливерпул имаше уште помалце. Демек сеа, да извадевме прв состав ќе тепавме. Не, и Реал ќе ја сфатеше посериозно утакмицата и ќе завршеше со поголема победа за нив. Нема бегање тука.
Него ај дајте калкулации, ја сум уште rusty со ЛШ-во, што треба да напраи Ливерпул за да пројде? (sack Rodgers коментари и педери - стоп!)
Доволни се и победи од 1-0?Да ги победи Лудогорец на гости во Бугарија следно коло и во последно коло да ги победи Базел на Енфилд. Се помалку од две победи ќе резултира со не поминување на групната фаза на Ливерпул.