Таман, плус ја онакам поголем малце, мора да сеигра заштитничка улога )Ок немислев да им се бројат ребрата ама барем 170cm со 50-55kg, мојт
Jas se pronaogam u ovie brojki 170cm so 53 kg, i bez razlika kolku i da jadam nikogas ne sum bila poveke od 55 kg...toa od edna strana si e i genetika, a bas bi sakala da kacam plus 3-4 kilca,ama...toa taka e programirano vo genite ))Таман, плус ја онакам поголем малце, мора да сеигра заштитничка улога )
Ма секој со свој вкус што е битно дал е слаба или покрупна.:kesa:
пуштам ФТВ и мењам одма..дека биле..нз тоа, али мене увек ми биле непривлечни..епа сеа напрај си споредба меѓу типка со бут, газе, цице и некоја анорексична:raz: мислам дека е очигледно која е боља :wink:пушти FTV и ќе видиш колку слабите девојки се излезени од мода..е сеа они се малце премногу...ама како и да е, слабите девојки биле,се и ќе бидат секогасш во мода!
zavisi i od koj materijal se sostaveni tie but,gaz,cice,...i nekako ovie modelite na Viktoija sikret ne mi se gledaat anoreksicni,a debeli ne se ni od daleku ama ne se ni slabi,tuku se kvalitetni i bas kako sto treba...:smir:taka da ...takvite sekogas bile i ke ostanat vo moda...пуштам ФТВ и мењам одма..дека биле..нз тоа, али мене увек ми биле непривлечни..епа сеа напрај си споредба меѓу типка со бут, газе, цице и некоја анорексична:raz: мислам дека е очигледно која е боља :wink:
Би ја одбрал првата од овие 3 ? - Е првата е анорексична .. е 3-тата е златна средина според мене.се преферира слабо сеа не зезајте...знам дека сите сте светци и си воспоставувате баланс на форумов али друга е приказната во клуб нели? се знае на што се мисли слаби девојки...сигурно не на иглине од Африка