Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абе а не знам колку сте приметиле дека Алексис е атлета ипол :)[DOUBLEPOST=1415110677][/DOUBLEPOST]Абе а не знам колку сте приметиле дека Алексис е атлета ипол :)

Последно уредено:
Последно уредено од модератор:
Ауууу ќе се гледа добар фудбал :vozbud::vozbud::vozbud:

дајте линк од страната (руска мислам беше) каде има најчесто има сопкасти со руски коментар???[DOUBLEPOST=1415127518][/DOUBLEPOST]
Ti se bendisva

@Cannon арно ти вика детето. :D :D :pos:
не те мислев за таков дека си

Почнале преговори за продолжување на договорот на Волкот. :)

дајте линк од страната (руска мислам беше) каде има најчесто има сопкасти со руски коментар???[DOUBLEPOST=1415127518][/DOUBLEPOST]
не те мислев за таков дека си
Prebaraj na wizwig ili bloodzed.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arsenal team to play Anderlecht: Szcesny, Chambers, Mertesacker, Monreal, Gibbs, Ramsey, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Alexis, Cazorla, Welbeck

Подолски да ја добиваше поддршката од Венгер како што ја добива Казорла, верувам дека ќе играше подобро. Дава гол, го седнува на клупа за наредната и го пушта само 10 минути. Денес повторно на клупа. Не е секогаш до играчот. #justsaying

Не само тој ,Росицки освен стартот во лига купот против Саутемптон немавме прилика да го гледаме. Исто и Кембел.

Poldi e najdobar od klupa poradi finisot sto go ima,mnogu ja koci igrata za da bi igral cela utakmica.Deni ja resava vecer.

Има добивано Подолски шанси од прва минута и тие минути ги прокоцка со незалагање на терен вака остај го нека дреме на клупа улава 15/20мин дава гол два и он среќен и ние :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom