Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
добро, мислев дали е потешко од колоквиум... се збори дека буткал многу на испит...
Секако дека е потешко на испит со 400 страни, отколку со упола. Не може да бута намерно си имаш увид ќе си видиш се е тоа глупости, нормално кој како падне се разочарува и одма вината на друг ја префрла. Не е ич тешко само набројуванки се бараат да научите и има голема предност што сте сите ста група.

Знае ли некој до каде треба да се учи Основи на сметководство за прв колоквиум?

Демографија има шанси да се спреми за еден ден? И ако да, дали да учам од книга и дали се пагаат прашања од либро?

Секако дека е потешко на испит со 400 страни, отколку со упола. Не може да бута намерно си имаш увид ќе си видиш се е тоа глупости, нормално кој како падне се разочарува и одма вината на друг ја префрла. Не е ич тешко само набројуванки се бараат да научите и има голема предност што сте сите ста група.
Значи истиот принцип е ко на колоквиуми, само набројуванки?

сметководство прв колоквиум κаκо е? Нешто повеќе да ми κаже неκој, што да учам, дали тие од либρо само или и од учебниκ
збиρκа?[DOUBLEPOST=1415055462][/DOUBLEPOST]сметководство прв колоквиум κаκо е? Нешто повеќе да ми κаже неκој, што да учам, дали тие од либρо само или и од учебниκ
збиρκа?[DOUBLEPOST=1415055837][/DOUBLEPOST]прашањата од либро се паѓале на колоквиум за основи на сметководство, точно ли е? Може ли повеќе од 6 да се извади само со нив? Што да учам за повисоκа отцена дали и од учебниκот? бидејќи тие со тие од либρо нема да поминам ,или паκ κе поминам само со 6κа ? Ве молам пишете κолегии аκо знаете[DOUBLEPOST=1415055897][/DOUBLEPOST]Дали можи да се спρеми пρв κолоκвиум за 3 дена по Основи на смедκоводство? или тρеба повеќе вρеме за подобаρ ρезултат

Последно уредено:
Значи истиот принцип е ко на колоквиуми, само набројуванки?

Обавезно забележи си кои прашања се паднале на колоквиумите. Едно 30% ќе бидат за на испит истите.

сметководство прв колоквиум κаκо е? Нешто повеќе да ми κаже неκој, што да учам, дали тие од либρо само или и од учебниκ
збиρκа?[DOUBLEPOST=1415055462][/DOUBLEPOST]сметководство прв колоквиум κаκо е? Нешто повеќе да ми κаже неκој, што да учам, дали тие од либρо само или и од учебниκ
збиρκа?[DOUBLEPOST=1415055837][/DOUBLEPOST]прашањата од либро се паѓале на колоквиум за основи на сметководство, точно ли е? Може ли повеќе од 6 да се извади само со нив? Што да учам за повисоκа отцена дали и од учебниκот? бидејќи тие со тие од либρо нема да поминам ,или паκ κе поминам само со 6κа ? Ве молам пишете κолегии аκо знаете[DOUBLEPOST=1415055897][/DOUBLEPOST]Дали можи да се спρеми пρв κолоκвиум за 3 дена по Основи на смедκоводство? или тρеба повеќе вρеме за подобаρ ρезултат
Шо е бе лепотице кризираш а ? Хахаххахахаха. Еве ја се спремам и не оди баш најлесно, ај од постариве ако има некој да каже типс енд трикс за основи на сметководство

Сметководство се оди најсигурно на испит, таму само со прашања од Либро се вадеа оценки над 8ци. На колоквиуми сите се отепаа од учење и во просек се добиваа 6ки и 7ци.

Јас сметководство пред 3 години на првиот колоквиум извадив одлични бодови пошто имаше еден куп прашања од Либро, ама на вториот 2-3 дали имаше, едвај поминав со минуимум бодови.

Има некој тука што полага/полагал Основи на Интернет Архитектура/Организација на податоци?

Колеги некој што имал стратегиски менаџмент лани... Имаше ли отворени прашања на прв колоквиум ? Се паѓаат од либро прашањата ?

Некој да сподели искуство со првиот колоквиум Меѓународни организации и интеграции - МОИ, дали се паѓаат главните работи или има и некои збутани години и имиња? И дали имаше многу прашања од презентациите од студентите? Што треба најглавно да се учи од презентациите? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom