Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.278
НЕМА ТАТКО ТИ ДА ТЕ ОСТАВИ ДА ЈА ДАДЕШ КОЛАТА, НЕГОВА ЕAKO SAKATE DA VE UVERAM 500e AKO NE USPEAM KOLATA JA DAVAM GRATIS
НЕМА ТАТКО ТИ ДА ТЕ ОСТАВИ ДА ЈА ДАДЕШ КОЛАТА, НЕГОВА ЕAKO SAKATE DA VE UVERAM 500e AKO NE USPEAM KOLATA JA DAVAM GRATIS
Ова со 235 4ца и клима можи да ти помини на фемина форум )))hahaha ti si be brat strashna rabota vrska si nemash a jadesh go**a poveke od septichka jama...[DOUBLEPOST=1414882175][/DOUBLEPOST]
a ti be prijatele shto kola vozish? od kaj znaesh deka moeto ne e naredeno? moze imam bregasti,pravena glava,kovani klipovi,olesneta radilica i shajbna,olesnet zamaec,dobar remap i dr dr dr raboti? za dragster gi kratat brzinite za odma da gi puni da nepaga obrtot i dragster se vozi na 402m a jas ja razviv taa brzina za poveke od 5km i ushte ednash ke vi povtoram na site AKO SAKATE DA VE UVERAM 500e AKO NE USPEAM KOLATA JA DAVAM GRATIS
Де бе ако не ти е тешко,де сликни под хауба да видиме за што дебатираме,сликни издув,ова-она,бандаж..hahaha ti si be brat strashna rabota vrska si nemash a jadesh go**a poveke od septichka jama...[DOUBLEPOST=1414882175][/DOUBLEPOST]
a ti be prijatele shto kola vozish? od kaj znaesh deka moeto ne e naredeno? moze imam bregasti,pravena glava,kovani klipovi,olesneta radilica i shajbna,olesnet zamaec,dobar remap i dr dr dr raboti? za dragster gi kratat brzinite za odma da gi puni da nepaga obrtot i dragster se vozi na 402m a jas ja razviv taa brzina za poveke od 5km i ushte ednash ke vi povtoram na site AKO SAKATE DA VE UVERAM 500e AKO NE USPEAM KOLATA JA DAVAM GRATIS
@Let 3 Ај потврди информација, точно ли е?270 km/h, Kawasaki ZX6R Ninja
So ti e toa 4ica? Cetiri lica mislis?А ако е со 4ица?
Што им ставаат на колите кај нас, авионско горивоThe VTS 16V featured a 1.6I 88 kW (120PS/118BHP) engine with a top speed of 205 km/h (127 mph), and a 0-60 mph time of 7.8 seconds. The VTS MK1 (1997–1999) and MK2 (1999–2003) shared the same performance.
Не бе воздухот е поредок овде и не дава толку отпор како у Европската унија, башка ние сме поблиску до екваторот и центрифугалната сила на земјината ротација им дава плус забрзување на колите, башка малце ќе ја дотераш колата, ќе му клајш алуминиумски бандаши, ќе му ставиш спортски педали и патосници и навлаки за седишта кај шо пиши СПОРТ се то то по 5 километри да додава, ете ти најмалку плус 50 километри појќе од фабричкитеШто им ставаат на колите кај нас, авионско гориво
А, крст на ретровизорот и нараквица со крст на мењачот? Или тоа веќе спаѓа во сигурносна опремаНе бе воздухот е поредок овде и не дава толку отпор како у Европската унија, башка ние сме поблиску до екваторот и центрифугалната сила на земјината ротација им дава плус забрзување на колите, башка малце ќе ја дотераш колата, ќе му клајш алуминиумски бандаши, ќе му ставиш спортски педали и патосници и навлаки за седишта кај шо пиши СПОРТ се то то по 5 километри да додава, ете ти најмалку плус 50 километри појќе од фабричките
и иконче закачено кај пепељаратаА, крст на ретровизорот и нараквица со крст на мењачот? Или тоа веќе спаѓа во сигурносна опрема
потковицата на хладњак ја заборавиА, крст на ретровизорот и нараквица со крст на мењачот? Или тоа веќе спаѓа во сигурносна опрема