GhostLeader
ONE OVER ALL
- Член од
- 20 април 2010
- Мислења
- 2.473
- Поени од реакции
- 643
Вести ко таа се проверуваат за веродостојност. Ама не очекувам на тие ко тебе и другар ти да им текне за тоа. Според изворната вест, тие групи што се спомнати во текстот на курир се најчесто одбивани во одредени земји да добиат соодветни лекарства одо овој тип, за разлика од другите групи на население. Курир магично го изостава тој дел. I wonder why? Бројките кои се цитираат се исто така нови, и се од истите земји за кои праам муабет овде, 77 од нив кои ја имаат криминилизирано хомосексуалноста. 38 од нив се во Африка. Ни ова не е спомнато.
Нити збори за глобала, нити збори за Македонија поедино. А повеќе факти ќе најдам во книга со научна фантастика него ли во бројки издадени под палка на Владата во врска со ХИВ/СИДА статус во државичкава наша. Ви оди пиењето нафта.
Шкорпион,прво ти си овде од цел форум последната индивидуа која има право да ме прозива мене од типот НЕ ОЧЕКУВАМ ОД ТИЕ КАКО ТЕБЕ..... затоа што ти огромен број пати немаше храброст(што не ја очекувам од такви како тебе) да ми одговориш на многу прашања.Ако дискутираш,дискутирај со култура а не со лицемерие и не покажувај дека тие како тебе треба да ги бие лош глас.Тоа е едно.А за линкот,паќ ќе ти повторам,само постирав линк,не дадов свое објаснување.Патем факт е дека хомосексуалците се први од сите популации кои водат во заболени па ако можам слободно да кажам и починати лица од ХИВ/СИДА.Тоа е се.