Духови, сеништа (сенки)...

• Креатор на темата Креатор на темата PANKERKA
  • Време на започнување Време на започнување
Еве јас како посериозна личност не би тролала на темава, напротив ќе споделам нешо шо ми се десило пред неколку години. Умре тетин ми, лесна му земја, арно ама он беше многу злобен чоек... И сеа после неколку дена идам кај тетка ми и и викам, тето он ваков, он онаков... Подобро, Господ те спасил од него, немој да плачеш... И наеднаш од кујната као шо беа тенџерите на работната маса, како шо седевме у дневната тенџерите пред мене се стркалаа. И јас тишина. Готово!
Значи он контактирал со мене за да прекинам. А јас лично немам повикано духови и да контактирам со некој, пошо ме плаши тоа. И уше едно шо ми се десило после месец дена, исто за овој човек зборев со моите другари... Три пати го слушнавме моето име и тоа сите слушнаа како ме извикува некој. Се зачудиа, не можеа да поверуваат што се случува пошо дошло од тука гласот,како да е некој со нас а ние не го глееаме. После тоа веќе никогаш не го спомнав до сега :)
И го чу сега пак ???

Duhovite potocno dusite zaglaveni se naogjaat na astralna frekfencija najbliska do coveckata. Ima lugje sto so vezbanje steknale komunikacija so niv a ima i lugje sto imaat vrodeno setilo za komunikacija so astralni bitija (duhovi). Dali ke ima obidi za trolanje i ismevanja mnogu mi e gajle. Tie sto se interesirate za vakvi temi slobodno pisuvajte trolacite se tesat na nivni nacin. Povelete zainteresirani. http://www.youtube.com/watch?v=Qpf95YmPRIg http://www.youtube.com/watch?v=NTga8083kT0

Тие обично што гледаат духови, комуницираат и сл. многу и не зборуваат на таа тема од разбирливи причини така да додека некој не го почуствува тоа на своја кожа ќе му биде смешно и интересно. :)

Тие обично што гледаат духови, комуницираат и сл. многу и не зборуваат на таа тема од разбирливи причини така да додека некој не го почуствува тоа на своја кожа ќе му биде смешно и интересно. :)
Vo pravo si epten lugjeto se pazat od pricina sto jasno ni e na site kakvo ni e opstestvoto... Te etiketiraat vednash i ti stoi za cel zivot. Obicno lugjeto sto so godini se razvivaat vo ovoj smer znaat da dadat odgovor sto drzi mesto za toa dali navistina gledaat duhovi.

Vo pravo si epten lugjeto se pazat od pricina sto jasno ni e na site kakvo ni e opstestvoto... Te etiketiraat vednash i ti stoi za cel zivot. Obicno lugjeto sto so godini se razvivaat vo ovoj smer znaat da dadat odgovor sto drzi mesto za toa dali navistina gledaat duhovi.

Како тоа луѓето се развиваат во овој смер? Се мотаат по болници, гробишта, напуштени тавани...или?

На сите што веруваат во вакви ствари би им препорачала да се едуцираат малку со научни трудови. :)
Слободно разгледајте http://scholar.google.com/scholar?q=delusions&btnG=&hl=en&as_sdt=0,5 може ќе сфатите дека се тоа што го "гледа" мозокот е негова интерпретација, што не значи дека е и реалност.

И го чу сега пак ???
Не! Мислам дека сега веќе си го нашол мирот и местото и не му талка душата како првите 3 месеци.
Затоа и верувам дека не ме исконтактирал овој пат.

Кога бев мал со друштвото од улица повикувавме духови, онака за забава, со некој цртеж на картон (тоа беа некои симболи) со игла и конец и не знам шо беше другото (одамна беше - не се сеќавам) и стварно се појави чад и се направи магла наоколу и ние се преплашивме и избегавме... :вонзем:

Не е во ред да се трола на вакви теми, ама таков е менталитетот кај нас. Не е важно, еве јас ќе разкажам за еден настнан.

Точно ја помнам датата, беше 10 мај (сабота), 2014 година. Неколку пријатели и јас бевме изелзени да се прошетаме низ градски парк. Тој ден имаше повеќе луѓе од вообичаеното. Решивме да седнеме на тревата и малку да се одмориме. Наеднаш, од никаде, почна да се појавуваат густи облаци од чад. Чадот имаше некаков си чуден, но сепак пријатен мирис. Изгледаше како во филм со ефекти. Маглата се згуснуваше, мирисот се засилуваше, паркот се полнеше со се повеќе и повеќе луѓе. Почувствував некое чудно чувство, нешто што не бев го почувствувал дотогаш. Како некоја енергија да фучеше низ моите гради. Беше преубаво. Таа идила одеднаш ми беше нарушена. Студена пот ме облеа по челото. Тој ден сите ние видовме и слушнаме човек кој точно знаевме кој и што бил. Тој човек беше одамна мртов, а сега стоеше пред нас и сите добро го слушавме. Имаше црн тен и долга коса и беше облечен во ширкови разнобојни алишта. Почнаа да ме лазат морници, а нозете ми се тресеа не можејќи да ги контролирам. Тоа е последното нешто на кое се сеќавам. По неколку часа, кога се разбудив од сонот, сите се колнеа дека го виделе и слушнале Боб Марли.

Не е во ред да се трола на вакви теми, ама таков е менталитетот кај нас. Не е важно, еве јас ќе разкажам за еден настнан.

Точно ја помнам датата, беше 10 мај (сабота), 2014 година. Неколку пријатели и јас бевме изелзени да се прошетаме низ градски парк. Тој ден имаше повеќе луѓе од вообичаеното. Решивме да седнеме на тревата и малку да се одмориме. Наеднаш, од никаде, почна да се појавуваат густи облаци од чад. Чадот имаше некаков си чуден, но сепак пријатен мирис. Изгледаше како во филм со ефекти. Маглата се згуснуваше, мирисот се засилуваше, паркот се полнеше со се повеќе и повеќе луѓе. Почувствував некое чудно чувство, нешто што не бев го почувствувал дотогаш. Како некоја енергија да фучеше низ моите гради. Беше преубаво. Таа идила одеднаш ми беше нарушена. Студена пот ме облеа по челото. Тој ден сите ние видовме и слушнаме човек кој точно знаевме кој и што бил. Тој човек беше одамна мртов, а сега стоеше пред нас и сите добро го слушавме. Имаше црн тен и долга коса и беше облечен во ширкови разнобојни алишта. Почнаа да ме лазат морници, а нозете ми се тресеа не можејќи да ги контролирам. Тоа е последното нешто на кое се сеќавам. По неколку часа, кога се разбудив од сонот, сите се колнеа дека го виделе и слушнале Боб Марли.
marley_den.jpg

Како тоа луѓето се развиваат во овој смер? Се мотаат по болници, гробишта, напуштени тавани...или?
Ke ti dadam odgovor ako probuvash da bidesh zaebant. Znaci rabotat na toa da gi prepoznavaat i pocuvstvuvaat astralnite bitija (duhovite) pojasno i posilno. Toa se uvezbuva postepeno i individualno. Inache na takvi mesta kako sto kazha najveke vozmozno bilo da se sretnat duhovi. Ima isklucoci kade sto duhot zivee vo kukja na semejstvo. Duhovite se za greota mnogu e teska nivnata maka. Nema potesko od toa da bidesh zaglaven... Tie ne se nitu vo zemski oblik nitu se reinkarniraat. Imalo nacini preku molitva, mantra da se ispratat tamu kade sto im e mestoto ali kolku e vo red toa nemozham da kazham.

Ke ti dadam odgovor ako probuvash da bidesh zaebant. Znaci rabotat na toa da gi prepoznavaat i pocuvstvuvaat astralnite bitija (duhovite) pojasno i posilno. Toa se uvezbuva postepeno i individualno. Inache na takvi mesta kako sto kazha najveke vozmozno bilo da se sretnat duhovi. Ima isklucoci kade sto duhot zivee vo kukja na semejstvo. Duhovite se za greota mnogu e teska nivnata maka. Nema potesko od toa da bidesh zaglaven... Tie ne se nitu vo zemski oblik nitu se reinkarniraat. Imalo nacini preku molitva, mantra da se ispratat tamu kade sto im e mestoto ali kolku e vo red toa nemozham da kazham.

И после ја сум била заебант :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom