King B
Bears. Beets. Battlestar Galactica.
- Член од
- 24 јануари 2011
- Мислења
- 1.801
- Поени од реакции
- 4.076
Нема да и кажеш дека ја сакаш дур не бидеш сигурен дека ќе има поентаВака сега..
Имам една многу добра другарка, значи се дружиме нонстоп, пишуваме, све си кажуваме, и ништо не крие од мене.. Има и дечко, ама ми вика дека воопшто не го сакала туку онака само за авантура и било, и ми вика додека трае нека трае.. Онака ќе си се видат ќе си се смуваат и тоа е тоа..
Е сега проблемов е што се заљубив во девојчево пред месец и нешто.. Само го скривам тоа, не и го кажувам..
Некој да ми кажи да ми објасни, како да и кажам дека ја сакам, и дека сакам нешто повеќе да бидиме од другари.. И што во случај да ми речи ама јас те сакам како другар.. Пошто повеќето така би кажале (ја за другар те сметам, не за нешто повеќе бла бла)..
Фала многу.. И ако можи само сериозни одговори, пошто сериозен сум и сакам да биди нешто со девојчево..

Ако и кажеш сеа може само да ја оттурнеш од тебе, нишо поише.
Ја би ти препорачала изненадно да ја извадиш надвор и да и кажеш дека или ќе праите нешто или нејќеш да се дружите толку интензивно зашо не ти одговара

Малце е брутал, ама притисокот може убаво да влијае ако нејќе да те изгуби од секојдневието. Без лигавења и молења, нејќеме лигуши

Кажи и по што си дошол, ако и одговара супер, ако не.. Чао пријатно.