Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Имаме игра, имаме водство, ајде сеа во второ нека ги тури Хојберг, Роде, Гаудињо и сл, нека одморат некои од редовниве.[DOUBLEPOST=1414614049][/DOUBLEPOST]
Бернат
...
...
...
...
Контенто
...
...
...
...
..
...
...
..
.
.
.
.
.
.
..
.
Прањиќ

Бернат
...
...
...
...
Контенто

Молим?

Бернат е се подобар. Изгуби само еден дуел откако го удри малку нивниот Милер со лакто во фацата.[DOUBLEPOST=1414614490][/DOUBLEPOST]Лам имаше два три погрешни паса и два три изгубени дуела. Најслаб е вечерва.

Alaba , Rode , Gaudino , Goce , Alkantara , Badi , Miler , Rojs:sneaky: , Neuer , Bernat ... Idninata na Baern! Inaku Alaba za nekoja godina ke se bori za zlatna topka garant . Ajmo ideme do petarda.

Не е лошо сега Гаудино да го пуштат место Алонсо при водство од 0:3[DOUBLEPOST=1414615934][/DOUBLEPOST]Роде влегува, супер

Последно уредено:
Не знам оти се мачите секоја година најдобриот играч да го земате од Дортмунд, купете го цел клуб и мирни ќе сте. Иначе време е други клуб за самопослуга да барате, ќе се најде некој како Гладбах, Хофенхајм и други. ;)

Рафиња тргна да се тепа со навивачот шо го удри Рибери :vozbud:

Очекуеше Рафиња да покажае бразилска капоера ама ништо ...

Не ми се верува дека Милер не даде гол вечер, еден поништен и 100 шанси.

Дробни. :cuc::cuc::cuc::cuc:

Штета што е само куп и водевме многу разлика па ќе остани неприметно тоа што го направи вечер.

Не беше крив ни за еден од головите.

Бернат. :cuc:

Одличен натпревар, идеме даље сабота... :vozbud::vozbud:

Не знам оти се мачите секоја година најдобриот играч да го земате од Дортмунд, купете го цел клуб и мирни ќе сте. Иначе време е други клуб за самопослуга да барате, ќе се најде некој како Гладбах, Хофенхајм и други. ;)

Не се мачиме туку лесно ги добиваме затоа што и тие сакаат во Баерн :). Вие купувајте од Хофенхајм нека собираат искуство во ЛШ со вас потоа нормално ќе им се отвори вратата и за во Баерн :D

Фирмињо е добар, може да биде нешто од него, но проблемот е што имате двајца на таа позиција со Кагава и Ерменецот. Плус Бразилец е мислам дека во погрешен клуб ќе заврши освен ако не се опаметил во Германија.

Остај тоа, сеа у сабота со Робен како шо е одморен и здивен, prepare your anus.

Штета што уште барем гола не им начукавме....

Бернат ВТФ!!!!! Сме купиле страшно бекче,брз е УПМ,браво браво!

Одлични горе доле сите,лесна игра,течна...

https://vine.co/v/OMIDPghxMbI[DOUBLEPOST=1414619639][/DOUBLEPOST]
Штета што уште барем гола не им начукавме....

Дробни се шекна на крајот

10343017_832189126831855_1489296630411775959_n.jpg

:facepalm:

Последно уредено:
Имам само еден збор - DA27!

На дечкото ОДМА да му се продолжи договорот до 2024! Некој беше пишал погоре уморен му изгледал :icon_mrgr: Абе не се заебавајте, може комотно 2 утакмици да истрча како од шала. Ѕвер невиден, ова е заслуга на ван Гал што го проби дечково.
Значи и Лам и овој после позајмици се вратија многу јаки. Може да игра буквално се, освен голман ваљда.

За мене е No.1 периодов (а и меѓу константно јаките играчи во тимот со месеци уназад).

Изгледајте го и видеово, дечкото изгледа многу ОК со оглед на популарноста.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom