Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
А бе му треба асален телефон онолку колку што му е чергата :D

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
Е добро де ... ама поарно сонито отколку кинезот гигабајт
и не е се во спецификациите на хартија

Е добро де ... ама поарно сонито отколку кинезот гигабајт
и не е се во спецификациите на хартија
Да точно е не е се во спецификациите,а за сони само Z класа почитувам а се друго сони не тоа како што беше,срање се од сите ниска класа сони помало зло е подобар ХТЦ 310 еве брат ми го има и се изненадив дека е пофлуидно и побрзо работи од мојот М7 . :)

Да точно е не е се во спецификациите,а за сони само Z класа почитувам а се друго сони не тоа како што беше,срање се од сите ниска класа сони помало зло е подобар ХТЦ 310 еве брат ми го има и се изненадив дека е пофлуидно и побрзо работи од мојот М7 . :)

Јас кога го отворив 310ката не се изненадив ... претпоставував дека е кинез :)
тоа ти е како зте со хтц лого ... кога сме кај сони јас не ги почитувам, нити зе ништо

Nokia Lumia 520 vs Alcatel Idol mini vs Motorola Moto E vs HTC Desire 310 :) Кој е најдобар избор од овие телефони?

Јас кога го отворив 310ката не се изненадив ... претпоставував дека е кинез :)
тоа ти е како зте со хтц лого ... кога сме кај сони јас не ги почитувам, нити зе ништо

хтц има позлатени делови а кинезите не?

Според тебе, од овие телефони: Nokia Lumia 520, Alcatel Idol Mini, HTC 310 и Motorola Moto E. Кој е најдобар избор?

Според тебе, од овие телефони: Nokia Lumia 520, Alcatel Idol Mini, HTC 310 и Motorola Moto E. Кој е најдобар избор?
Зависи. Ако ти се свиѓа Windows Phone онда Нокиата. Нема лаг, нема сецкање, кочење.. Иначе ако одиш на Андроид јас би одел на Моторолата, HTC 310 има многу лоша камера, а Алкателот многу кочи.

Еден другар ме прашува како да препознаел оригинал с4 од фејк с4ка? Помош ако може...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom