Епа веројатно се скинал куртонот.абе имаше куртон.хехех
ова не е од сеа од пред 3 месеци е
decko vreme e da go posetis genikologut, zaebancija na strana i forumski lekari da ne si napravis uste pogolema belaне до сеа не.
ама како што кажав ме чешка од време на време ,и од коа ке се истуширам после два три дена околу главучката смрди
taka e, use na vremeto Diogen prakticiral masturbacija i koa ke svrsel vikal eh da mozese vaka lesno da se zadovoli i potrebata za jadenje. I vo Satanic Bible se spomnuva masturbiranjeto kako sexualno zadovolstvo vo koe imas potpolna kontrola posto si sam he he abe svoja raka koa ke fati...definitivno sex so zastita e dobra rabota ama apstinencija e najdobra da ne si ja glavata posle kaj mene bas me najde... :jaj:
Дете и јас го имав тој проблем само одамна беше ме отруја од дифлузол таблети една на 2 недели пиев од 800 мг и се мачкав со ембицин маст, е арно ама нее ништо страшно ама она бризон што мора дса го земат со стапче на тие две недели,е тоа е заебаното и болното, јас имав среќа што габата ја дијагностицираа кај тогашната девојка па јас се лекував според нејзината дијагноза!:helou:абе имаше куртон.хехех
ова не е од сеа од пред 3 месеци е
Хммм, како се викаше болеста, го знаев ама го заборавив името но знам само дека не е опасна, а и често ја има помеѓу машките.Дете и јас го имав тој проблем само одамна беше ме отруја од дифлузол таблети една на 2 недели пиев од 800 мг и се мачкав со ембицин маст, е арно ама нее ништо страшно ама она бризон што мора дса го земат со стапче на тие две недели,е тоа е заебаното и болното, јас имав среќа што габата ја дијагностицираа кај тогашната девојка па јас се лекував според нејзината дијагноза!:helou:
auuu ne me plasi ziti se, ne me cesa nisto, kako sto pisa edna devojka nemozam da najdam nesto kako trtki, ama taka sitni malecki seBobsa odi proveri se na urolog sigurno e nesto kako infekcija ili bolest.
Хехе...имав еден пријател шо имаше бели топчиња на главичката. Ми вика леле брат у фрка сум не знам шо да праам курот ми е како јаготка. Викам како бе ко јаготка. Епа ми вика ебев без кондом и сеа имам точкици некои на главата ко јаготка ми е...jas imam nekako kako sitni topcinja okolu glavickata so moze da e toa?