- Член од
- 10 февруари 2007
- Мислења
- 4.773
- Поени од реакции
- 2.082
А само за намерно ли се суди фаул?isto kako ti da ides pred mene i ja da te nagazam, nesakajki. Koja e verojatnosta, jas da te pogodam namerno pri tolkava brzina?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А само за намерно ли се суди фаул?isto kako ti da ides pred mene i ja da te nagazam, nesakajki. Koja e verojatnosta, jas da te pogodam namerno pri tolkava brzina?
ЛВГ?Леле бе, леле. Бодче со мизерен манчестер.На онаа тешка неуиграност, на мизерен РВП, на тим без тренер и пак бодче. Па бетер од арсенал се бе. Леле, леле, леле. Одете сега чеекајте го да слета дресот од искомплексираниот. Боље од дрон е.
ЛВГ?Леле бе, леле. Бодче со мизерен манчестер.На онаа тешка неуиграност, на мизерен РВП, на тим без тренер и пак бодче. Па бетер од арсенал се бе. Леле, леле, леле. Одете сега чеекајте го да слета дресот од искомплексираниот. Боље од дрон е.
Гледам статистика случајно Санчез 5 гола 2 асистенции, Ди Мариа 3 гола 4 асистенции а цела фама е за Ди Марија по англиските весници секое коло...Не дека Ди Мариа не е најдобар во Јунајтед ама и Санчез кај нас е клучен сезонава и ви ЛШ.
Инаку Санчез е 20 милки поефтин
Pa taka e posto tie tamu gi gledaat i utakmicite a ti samo statistika.
Па шо ако шутираше АзарД?Глупи фаули се свиреа у корист на Ди Мариа тоа мене најмногу ме нервираше, очигледно има наметнато некаков авторитет пошо блесна за кратко време у Јунајтед.
Не дека дебелиот морон Дауд ја реши утакмицата, напротив, Хазард требаше подобро да шутира коа излезе пред Де Геа.
То не го менува фактот дека плачиш за банална работа. Ејјјј, во весник не бил експониран.адреналин во мал мозок те има манато од бодот
Нормално дека ќе се крева фама околу играчот кој беше МОТМ на финалето ЛШ за разлика од некој што не ни дошол до финале. И плус играч на Манчестер е, поискомерцијализиран клуб е и исто така нормално дека нивни играчи ќе има по весниците за читаност без разлика во која конотација.Гледам статистика случајно Санчез 5 гола 2 асистенции, Ди Мариа 3 гола 4 асистенции а цела фама е за Ди Марија по англиските весници секое коло...Не дека Ди Мариа не е најдобар во Јунајтед ама и Санчез кај нас е клучен сезонава и ви ЛШ.
Инаку Санчез е 20 милки поефтин
Нормално дека ќе се крева фама околу играчот кој беше МОТМ на финалето ЛШ за разлика од некој што не ни дошол до финале. И плус играч на Манчестер е, поискомерцијализиран клуб е и исто така нормално дека нивни играчи ќе има по весниците за читаност без разлика во која конотација.
Таков беше критериумот другар од старт. За прв професионален фаул Рафаел доби жолт и мораше да тера така до крај. Инаку ќе му избегаше од контрола натпреварот и некоја страна ќе го пцуеше уште повеќе.Глупи фаули се свиреа у корист на Ди Мариа тоа мене најмногу ме нервираше, очигледно има наметнато некаков авторитет пошо блесна за кратко време у Јунајтед.
Не дека дебелиот морон Дауд ја реши утакмицата, напротив, Хазард требаше подобро да шутира коа излезе пред Де Геа.
Не беше баш најдобар денеска Ди Мариа, и стварно многу фаули доби, неколку body check-ови, некои клизања кои баш и не се гледаат често свирени у Англија, ама океј.Таков беше критериумот другар од старт. За прв професионален фаул Рафаел доби жолт и мораше да тера така до крај. Инаку ќе му избегаше од контрола натпреварот и некоја страна ќе го пцуеше уште повеќе.![]()
Реми > Пораз.
Да, мој е муабетот. Нема шо да се вадиме ние, нерешено, нерешено. Ако некој е кривец за резултатот тоа е одбраната што дозволи да прими гол во судиско продолжение, нешто што не ни е првпат сезонава, верувам ни последен.