Предлог за серии и кратки рецензии

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Абе шо сте ја напраиле темава??
Влегов да разгледам да најдам нешто ново 6страни глупи муабети и препуцавања за гот и хомленд...њтф темава е за предлози или кој ќе изеде повеќе гомна за серијата што ја гледа другиот???

Член од
12 февруари 2014
Мислења
43
Поени од реакции
25
Глеам има некоја тема со бедни 3 одговори изгубена во време и простор на форумоф, а ја пред некој ден ја најдов серијава, така да кој не гледал под итно даунлоад.
Rick and Morty ги следи Rick and Morty пародична верзија на Brown and Marty само што
наместо патување во време, патуваат низ димензии и сето тоа завршува се некои "edgy" пораки, кој се палел на Раст/Руст/Расти од Вистински/Реален/Автентичен Детектив знае за што зборам
Сето тоа е убаво скоцкано, 9.2 на имдб од 11 илјади оцени кажува се.

Член од
27 август 2014
Мислења
87
Поени од реакции
121
The Americans

Ја догледав прва сезона, моментално ја симнувам втора.
Советски пар шпиони кои живеат во Вашингтон во времето на Реган. Имаат две деца, работат како патувачки агенти, све изгледа нормално. Само што...[DOUBLEPOST=1410291914][/DOUBLEPOST]Креаторот на серијата е поранешен агент на ЦИА, инаку.
Топло ја препорачувам.

Последно уредено:
Член од
18 јануари 2012
Мислења
619
Поени од реакции
947
Препорака за новата крими драма од Шонда Рајмс, How to get away with murder. Со само 1 епизода излезена до сега, се гледа дека е супер серија, многу интересна, те остава во исчекување што ќе се случува понатаму. Со Шонда нема грешка. http://www.imdb.com/title/tt3205802/

tomsaso

Пемпере
Член од
10 септември 2005
Мислења
1.387
Поени од реакции
339
Јас ја изгледав првата сезона. Добра е.. ама Black Sails повеќе ме бендиса од тие со пирати.. Пореална е според мене.. тоа е можеби оти сум Pirates Bluff.. и општо фан на рано модерниот период.. The muskteers ја изгледав последно..

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Заврши Manhattan и The Leftovers и сакам да почнам некоја нова серија. Ќе почнам да ја гледам Gotham но сакам уште една.

Homeland ги изгледав 3те сезони и мислам дека е доволно, во првата сезона беше одлична но почна да опаѓа во квалитет и не ми се допаѓа развојот на приказната и ликовите. Летоска ги загледав The Strain и Extant ама и тие ги прекинав на пола.

Што вреди да се гледа? Има ли некоја добра серија моментално или во најава за скоро време да ја ставам на лист за гледање? Може и лесна серија само да има квалитетна глума и интересна приказна. Комедија не сакам, од серии преферирам драма и Sci-Fi/Mistery.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Што вреди да се гледа? Има ли некоја добра серија моментално или во најава за скоро време да ја ставам на лист за гледање? Може и лесна серија само да има квалитетна глума и интересна приказна. Комедија не сакам, од серии преферирам драма и Sci-Fi/Mistery.
Boss, Utopia, Rectify.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Само што ја завршив Weeds :D Морам да кажам дека мислев дека никогаш нема да ја гледам зашто не сум некој љубител на марихуана општо :)
Ама првата епизода беше повеќе од доволна да се навлечам :D
Би ја препорачала на сите искрено.
На што се навлече, на серијата или на марихуана? :D[DOUBLEPOST=1414317293][/DOUBLEPOST]
Boss, Utopia, Rectify.
Ќе ја ѕирнам Utopia.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.185
И како серијата?
Многу тестостерон. Ептен машка серијава, незнам од кај толку женска публика, изгледа поради бед бој моментот.
Ама истерав 2 сезони и интересна е. Вовлекува во филм. Ми фалеше онака сув криминал после ББ.
А ко шо читам нагоре уште појака станувала. Па ќе видиме.

Kajgana Shop

На врв Bottom