Реал Мадрид - Барселона 25.10.2014

• Креатор на темата Креатор на темата Beck's
  • Време на започнување Време на започнување

Победник на Ел Класико ќе биде

• Вкупно гласачи
    173
Fear the White Harden's beard!!! :ROFLMAO:

Непрепознатлива Барселона, ни да пробаат да одглумат нешто, да го опколат судијата, ништо.
Па го немаа Валдес да ги види тие спорни моменти одалечен 65 метри од настанот, Алба им беше на клупа а Чави и Алвес нешто не се у форма. :giggle:

Ќе се фалев и ја да не ја вржев со гомнана од Ливерпул :D
1 и 3+, поклон коефициент :D

Јас не пишав туку онака ја истипував,да пишев сигурно ќе си ебеше мајката

@ob1 Седи мирен :D Нема веќе да доаѓам фудбал да играм :P :D Можам уште сеа да ве замислам со @Шурикен како ме замарате :гик: :P

Честитки
Шо да те замараме, не бевте у пун состав. Ќе те разбереме, само ти дојди. :))
Добри се, добри се. Пружија каков-таков отпор и нека бидат среќни што не доживеаја петарда.
Јас не знам дали има нешто поубаво за фан на Реал, од тоа Пепе да дае гол против Барса. Тоа е оргазам.

Не можеме да се собереме за фудбал иначе ќе дојдам :D Ај ќе играме ваљда за едно 2-3 недели ќе забораите до тогаш за утакмицава :гик: :icon_mrgr:

Kaсиљас ја спаси Ла Лига за Реал. Од 100 онакви шанси за Меси, еднаш ќе промаши т.е ќе му одбранат, баш сега се случи тоа. На 0-2 немаа што да бараат.

Честитки за Реал, од таа минута до крај доминантни беа.

Kaсиљас ја спаси Ла Лига за Реал. Од 100 онакви шанси за Меси, еднаш ќе промаши т.е ќе му одбранат, баш сега се случи тоа. На 0-2 немаа што да бараат..

Интересно, али ја паметам барем 5-6 вакви пропуштени шанси од Меси во минатата сезона, а не сум ги глеал сите натпревари на Барса. :гик:

п.с. Зашто Суарез носи wristband или како и да се викаше на десната рака? Ја има сјебано? Заштита од самогриз?

Озбилно прашувам, @RickyLFC9 ?

Интересно, али ја паметам барем 5-6 вакви пропуштени шанси од Меси во минатата сезона, а не сум ги глеал сите натпревари на Барса. :гик:

п.с. Зашто Суарез носи wristband или како и да се викаше на десната рака? Ја има сјебано? Заштита од самогриз?

Озбилно прашувам, @RickyLFC9 ?

За да не му прска на рака барут од пиштолчината. :D

Серхи Роберто-Шпанскиот Клеверли :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom