- Член од
 - 26 август 2009

- Мислења
 - 1.880

- Поени од реакции
 - 2.258

Штета што ја утна тактиката, се гледа дека е неискусен тренер споредено со Карло.Искрено си ги заслужи аплаузите, нема збор.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Штета што ја утна тактиката, се гледа дека е неискусен тренер споредено со Карло.Искрено си ги заслужи аплаузите, нема збор.
Па го немаа Валдес да ги види тие спорни моменти одалечен 65 метри од настанот, Алба им беше на клупа а Чави и Алвес нешто не се у форма.Fear the White Harden's beard!!!
Непрепознатлива Барселона, ни да пробаат да одглумат нешто, да го опколат судијата, ништо.

Аналогно на ова - Сосиедад ви даде 4 без Илjара значи 3:4.
1 и 3+ па шо сака нека е
Ќе се фалев и ја да не ја вржев со гомнана од ЛиверпулНе да се фалам, ама се фалам

Ќе се фалев и ја да не ја вржев со гомнана од Ливерпул
1 и 3+, поклон коефициент![]()
Шо да те замараме, не бевте у пун состав. Ќе те разбереме, само ти дојди.
)
 Ај ќе играме ваљда за едно 2-3 недели ќе забораите до тогаш за утакмицава 
 Kaсиљас ја спаси Ла Лига за Реал. Од 100 онакви шанси за Меси, еднаш ќе промаши т.е ќе му одбранат, баш сега се случи тоа. На 0-2 немаа што да бараат..

Интересно, али ја паметам барем 5-6 вакви пропуштени шанси од Меси во минатата сезона, а не сум ги глеал сите натпревари на Барса.
п.с. Зашто Суарез носи wristband или како и да се викаше на десната рака? Ја има сјебано? Заштита од самогриз?
Озбилно прашувам, @RickyLFC9 ?

Дајте нам Бајерн Монако да се играмо.Ауу ми го напрај кејфот со Суарез.
ФОРЦА БАРСА...
FCB <3 FCB hermanos para siempre!