Сами си измислувате вест, сами си пишувате демант и уште поставувате прашања.
Комити никогаш не изјавија дека ќе го бодрат ЖРК Вардар, само повикаа на поголема посета бидејќи 30 денари од секоја карта ќе одат за помош на нашиот повреден член Турчин.
Иначе пак ќе кажам, 350 денари за вакви утакмици ни на сон не би дал, се над 50 денари е непотребно за овие мечеви. И мене ми е жал и криво што играат пред полупразна сала, ама тоа е...
Прво полувреме бевме очобол, во второво малце од малце се оправивме, ама повеќе поради тоа што имаме повеќе играчи за ротација за разлика од гостите. Плус ја имавме расположената Суслина која беше маестрална на голот.
Нејзините одбрани во првиот дел не доаѓаа до израз со оглд на тоа што секоја одбиена топка ја прифаќаа противничките.
Не потребна игра со Кликовац во нападот, едноставно нема ќар од нејзе во напад. Лазовиќ беше океј, и благодарение на повремените блесоци на Лекиќ, Пенезиќ и Лазовиќ го добивме овој ме.
Смеа жива е што цело полувреме ни играа со маркер во нападот без голман, а ние дадовме само еден гол на празен гол

Крилата отсечени, Јованка нема ни да ја коментирам, НЕВИДЛИВА е во 2014 година, Черноиваненко барем даде некој гол

Зебиќ беше добра, Дембеле со очајна утакмица денеска, промашени зицери, лоша во одбрана...
Она што мене ме загрижува е пикерската позиција. Премногу фали играч како Ѓокиќ во тимот Иако бевме прерадосни на носењето на Алтхаус, сепак според мене воопшто не ги исполнува очекувањата. Во одбрана е колку-толку добра, во нападот е трагедија, тотално некорисно... Автоматски бековите се оставени сами на себе, како факинг Металург сме ебате...
Мора многу да се работи за да се подобри играта