Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечкото у Копачка по грешка ми уплати тим1, и го преправив, а ми изгледа дека ке излезе тим1
А бе иди бегај ќе земам како оној да си го отсеќам со секира како данок на боговите..не е возможно ова...
На едно само Ливерпул 1 ме заеба....ама на друго полудо ливче ме заеба ВБА-Критал....од 2 до 3....играа дали 5 пати во живот ја имам играно и еве...ВО 90+ МАМЕ ИМ ЕБАМ БЕ..
![]()
![]()
..па дали е ова возможно бе ?
Ливерпул се посебна прича дајваат во надеж дека ќе добијат пенал..топ..тимчиште..
И Special shout out до Дортмунд се надевам за некоја година ќе бидат шампиони на германска регионална лига
Добар сум јас сакам да освојат некоја титула после 2-3 години паѓањеМислиш, вице шампиони, шампиони ги носи во лига погоре.
2 пенали имаше за ПСЖ и по еден црвен за ПСЖ и Бордо. Среќа 0-3 остана инаку ќе дојдев и ќе те обесевТате види ми го постот кај шо играв 1-4 гола шо се деси и ќе видиш зашо не ни помислувам да играм 0-3 гола.
Ако изиграм до 20та минута Сиригу ќе даде 2 гола од гол на гол и 2 пенала ќе има за Бордо.
Мака ми е што пак ќе влезат во ЛШ а вака само ќе не ебаваат. Наредно коло шо да ја пишиме ќе тепаат ко за инает пичка им матер да им ја ебам јас нив мамицата нивнаДортмунд пак си тера по свое...