Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одисеја за Гравити е филмиште, институција. Гравити нема ни 5% од содржината на Одисеја. Али Gravity има убави силикици мора да супер филм XDXDXD
Ме читаш ли ти мене? Реков дека за секој колку-толку квалитетен/успешен филм, има плејада негатори, кењатори и пењатори кои им ја множат со нула целата суштина, а дека такви чмарови има и за Одисеја 2001, што за поголемиот дел од филмско-ентузијастичнава членарина овде (да не зборам глобално) е ебан нон-сенс. А дека такви фаци чим постојат, дека не треба да ме чуди што има кењатори и за Gravity, као ти. Тоа ми беше целата ебана поента.
)Ах, јас кога пропагирам да не се мачите со филмови по 2000-та (како што гласеше една своевремена емисија) делувам негативно, мрчаторски и заостанато![]()

. Башка онака кога ќе ја видиш Опра на филм, колку и добро да одглумила жената, сепак не и личи, чудно ти е И мене ми беше добар филмот, ама кај што беше спор па и крајот беше тотално како филмот да заврши на средина. Ако не си го гледал The Life of Others погледни го, слична тематика само многу подобар филм.Зш бе ,мене ми беше добар, доста интересна приказна и многу добар каст. Сеа малку спор беше, но мораше така.
Тебе у МТВ да не те вработија бре, да рекламираш филмови по форуми и социјални мрежи?
Тебе у МТВ да не те вработија бре, да рекламираш филмови по форуми и социјални мрежи?

[DOUBLEPOST=1414189579][/DOUBLEPOST]Еј Foxcatcher најслаба оценка.. 
Лелеј на крајот најдоброто
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()