Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Па нормално дека е во право. 5 тренери сменети за нецели 2 сезони и еден куп играчи сменети. Нема постојан играчки кадар. Не може да се врзе никој со никого. Сите сакаат резултати без работа. Затоа и се прават вакви грешки. Притоа носејќи евтини играчи од странство...

И тие евтини играчи од странство у главном не покажуваат ништо...Да го задржеа составот од лани , со некои мали измени на Центарските позиции ке бевме супер ама пари нема за тоа оваа година

2 грешки направија годинава МЗТ од кои за едната не можеа да направат скоро ништо.
Пуштањето на Синовец и нестимулирањето на Дејвис со поголема плата ( единствен начин за да се задржи ).
1. Цвеле
2. Синовец
3. Дејвис
4. Лучиќ
5. Класен

Фајнл фор. :icon_lol:

Даме место Дејвис у прва постава и Маринкович да ротира со Класен и Лучич а може и прва постава

2 грешки направија годинава МЗТ од кои за едната не можеа да направат скоро ништо.
Пуштањето на Синовец и нестимулирањето на Дејвис со поголема плата ( единствен начин за да се задржи ).
1. Цвеле
2. Синовец
3. Дејвис
4. Лучиќ
5. Класен

Фајнл фор. :icon_lol:
Без разлика од парите, жена му на Дејвис не сакаше повеќе да живее во Скопје поради некои работи што се случија лани.

Последно уредено:
После доаѓањето на Тоше во 2011 година МЗТ го задржуваше костурот се до оваа сезона. Отказот на Ацо беше право решение затоа што беше донесен Пипан кој сите знаеме што направи од истата екипа. Кога требаше да се отиде уште еден чекор понапред, да се задржи истата екипа со плус уште едно-две засилувања, Алеш (многу логично) по одличната сезона ја избра Олимпија пред МЗТ, па мораше да биде ангажиран нов тренер. Влада Вукоичиќ во тој момент беше одлично решение со оглед на неговото CV, али рака на срце човекот немаше среќа. Го следеа малери со повредени играчи, изгубени утакмици во последни секунди, не знам кој ја памти утакмицата со Макаби во Скопје кога Тоше имаше 8/8 шут од поле цела утакмица, и на крај го промаши шутот од пост за победа на 20 секунди до крај.

Најголемата грешка МЗТ ја направи со ангажманот на Мартич кој направи купус од цела екипа заедно со помошникот Локи, кој најпрвин сакаа да го избркаат Синовец (затоа и беше донесен Шеховиќ), ја уништија комплетно хемијата во екипата што беше создадена во претходните години, а да не зборам што Работнички успеа да ни земе една утакмица иако МЗТ располагаше со страшен тим (поготово гледано од денешна перспектива).

И нешто околу играчите што не останале, а требале да ги задржи МЗТ...Синовец го избра Шолнок поради одличната понуда што ја доби, Дејвис немаше да остане за ниедни пари во Скопје. Грешките се направија според мене со Станко и Дамјан што не се задржаа, кои што требаше први да се потпишат.

Грешките се направија според мене со Станко и Дамјан што не се задржаа, кои што требаше први да се потпишат.

ako nemam pogresno info, godinava namesto zmago i cincadze mozea so tie sredstva da gi zadrzat damjan i stanko? da ne spomnuvam cifri na forum, i da nebile dovolno tie sredstva mozel da odi vo aut i crnecot.. mislam deka bi bila podobra taa opcija damjan i stanko nego li pogore spomenatite.

Sent from my iPhone

Колку пари зима Цинзадзе бе све да му ебам?
Абе зимај ги црнчугине од колеџ има еден тон, па еден ќе се погоди како Дејвис бе маме му ебам.

Си играат курташак,кој сака си зима шутеви,шутираат од неизградени позиции,ич кур не ги боли за ништо..:mad::mad::mad:

Тимов ни е гној многу слаби моρа да се потпишат двајца игρачи до следен меч дамјан и сеад,на амеρов κлоците па и на цинцатзе нз κолκу зима ама аκо игρа за многу не ги заслужува со оваа еκипа не пρаиме ништо па подобρо баκиќ и оташевиќ да ги потпишеја

Лучиќ го ставија капитен и стварно капитенски игра од почеток на сезона, немам збор.

Со ваква игра во македонска лига ако на гости ги добиеме Работнички, Кожув, Фени, Куманово ќе си ја избричам главава. Очобол.

Врба имаше цела недела да спреми нешто ново, да ги корегира грешките што ги правеа, да им врзе по 10 шамара али ништо... Сенс за тајм аут слабо, кога ќе викне другиов тренер тајм аут нит им црта нешто ниту да им каже што како, само мотивациски говор кој на овие шупациве ништо не им значи.

П.С. Ја имаме НАЈНЕЖНАТА екипа во АБА лига. Се плашат од топката.:place:

nego mitev koga go gledam na tajm aut mi izgleda ko p.osran gulab.. jasno mu e deka se e promaseno si vika vo sebe kade plovi ovoj brod [emoji85]

Sent from my iPhone

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom