Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Да де да сфаќам што сакаш да кажеш , како и да е добро не прелагаа

pa pred 3godini najavi penzioniranje ama lakom gz za pari ostana da igra.... on deteto za pari ke si go prodade !!! kosarkarska kurva

Да , и Чековски после дерби пееше " О Господе"

pa pred 3godini najavi penzioniranje ama lakom gz za pari ostana da igra.... on deteto za pari ke si go prodade !!! kosarkarska kurva
не знам за кој збориш конкретно, но ако збориш за гечевски, земи во предвид дека детето му има аутизам и дека бара тоа финансии.

Profesionalec e be, ko gleda deka e uste podobar od vecnite talenti,10-15 godini kariera se vo prasanje od so maka da ne si ovozmozi podobra egzistencija.

Последно уредено од модератор:
Неќам да го критикувам ич Гечевски зашто стварно е легенда на Македонската кошарка и има многу многу допринесено за репрезентацијата а и има доста успеси , баш го пратев лани значи незнам точно колку години има али сигурно има 35 и беше еден од најдобрите центри во АБА лига (според поени и процент)

Па нормално е да му намалат плата на пола на тоше во случај да остане и при тоа со услов поставен од негова страна да игра само македонско првенство.... не ме јеби он сака да лапа 12 000евра месечно на 37години само и само да игра македонско првенство. Он треба да биде благодарен на мзт што за 3 години зема 300 000евра и имасе бесплатни третмани за детето во систина, како фала на сето тоа он отиде во лутиот ривал со изговор ме избрка мене ивица и сеа ке му врата. Чукнете си ја малце главата пред да напишете нешто и не верувајте на муабети рекла-казала.

Па нормално е да му намалат плата на пола на тоше во случај да остане и при тоа со услов поставен од негова страна да игра само македонско првенство.... не ме јеби он сака да лапа 12 000евра месечно на 37години само и само да игра македонско првенство. Он треба да биде благодарен на мзт што за 3 години зема 300 000евра и имасе бесплатни третмани за детето во систина, како фала на сето тоа он отиде во лутиот ривал со изговор ме избрка мене ивица и сеа ке му врата. Чукнете си ја малце главата пред да напишете нешто и не верувајте на муабети рекла-казала.

a da ne treba mzt da bide blagodaren sto donesoa tri dupli kruni? toa sto imaat sposobnost da se ispazarat koj e kriv.. ako ne vredel kako gi zarabotil tie 300.000, sto potpisal mzt takov dogovor? vidovme todorov prvata sezona kade ke zavrsese so negovite stranci dodeka ne dojde tose[emoji6] zatoa ti cukni si ja glavata i vidi pogore sto napisa

Sent from my iPhone

pa ako ne da go zatvorime forumov za simpatizeri i severna korea ako ne?

Sent from my iPhone

Za promena moze da pocnete da idete na utakmici. Se znae deka ni go prodadoa klubot.
Neznaete raspored na naredni 3 utakmici , a znaete koj sto napravil, koj go zaebal gecevski, kolkava plata zimal Damjan. Boze boze..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom