Документарци

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Aj дајте предлог за некој добар документарец со природа, животни или некој со море риби :) Oние од BBC Planet Earth ги имам гледано.

Aj дајте предлог за некој добар документарец со природа, животни или некој со море риби :) Oние од BBC Planet Earth ги имам гледано.
Пред извесно веме ги гледав Wonders of Life со Brian Cox. Одличен серијал од 5 епизоди. Ако го немаш гледано... гледај.[DOUBLEPOST=1414236995][/DOUBLEPOST]
Пред некој ден ги изгледав сите делови вреди да се погледне :)
Останатите делови ги имате од страна .
Да добар документарец за спиралата на животот. И јас ги препорачувам.

Излезен е нов документарец на BBC во пет епизоди со Brian Cox. Се вика Human Universe. Не ми е гледан али вака по имињата на епизодите изгледа интересно. Wonders of the Solar System и особено Wonders of the Universe беа одлични така да не се сомневам дека е квалитетен.

Излезен е нов документарец на BBC во пет епизоди со Brian Cox. Се вика Human Universe. Не ми е гледан али вака по имињата на епизодите изгледа интересно. Wonders of the Solar System и особено Wonders of the Universe беа одлични така да не се сомневам дека е квалитетен.

Добар е документарецот, но во споредба со Wonders of the Universe, Wonders of the Solar System, мислам дека помалку факти беа презентирани.

Добар е документарецот, но во споредба со Wonders of the Universe, Wonders of the Solar System, мислам дека помалку факти беа презентирани.
Изгледав 2 епизоди. Вака естетски е одличен. Добра нарација на Cox, егзотични пејсажи и природа во HD. Саундтракот на рамниште на претходниве две. Содржински малку повеќе се разработуваат филозофски теми, кои сме, што сме, од каде сме. Не е во рамниште на Космос со Саган али онака добро освежување од глупостиве на тв.

Топло го препорачувам документарецот на сите оние кои сакаат да им се разјаснат работите околу гравитацијата.

Кога сме кај документарци за универзумот. Вистинското нешто е ова ги имате првите 2 сезони во ХД слика на некои од торент сајтовите. Навистина е одличен документарец ако сакате да дознаете нешто + за нашиот универзум. Нема да ви биде досадно, верувајте :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom