Италијанска, Шпанска и Француска...

• Креатор на темата Креатор на темата <<ZN>>
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 февруари 2011
Мислења
58
Поени од реакции
66
Еве јас нешто ќе ви понудам па вие сте на ред..

Абе пријател Жабарска, Француска и Шпанска музика сиве во еден кош?

Ако е така тогај да додајме и Малезиска музика? Овија триве благе везе немаат една со друга, ми наликвит дек темава ќе бијт калакурница, а ко сме и тука веќе имат една тема стрикно за Жабариве. Поарно оддели ги напрај вовед и нека личат на нешчо.

Ако е така тогај да додајме и Малезиска музика? Овија триве благе везе немаат една со друга, ми наликвит дек темава ќе бијт калакурница, а ко сме и тука веќе имат една тема стрикно за Жабариве. Поарно оддели ги напрај вовед и нека личат на нешчо.
малезиска???????????????????????????????????
тоа дека немаат везе една со друга не знам на што го базираш исто како да речеш македонскава српскава и хрватската немаат врска една со друга...
песни со верзии на два од гореспомнатите јазици
1.
2.
3.

.
.
.

Можеби имаат сличности еве да речеме да, но самите посебе се различни. Горе примерот не ти држи вода.

Можеби имаат сличности еве да речеме да, но самите посебе се различни. Горе примерот не ти држи вода.
па јасно дека се различни...може за шпанскава музика 10 теми и појќе да се отворат за сите посебни жанрови или користејќи други критериуми на групирање..финтава е што нема кој да ги купи нема толку заинтересираност

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom