.Sky.
Заменик министер без титула
- Член од
- 15 февруари 2013
- Мислења
- 6.857
- Поени од реакции
- 7.241
Не е тешко да станеш партнер бар сега овие последниве 3 месеци...Како успеа да добиеш партнерство со јутјуб, преку кој ако не е тајна?
Не е тешко да станеш партнер бар сега овие последниве 3 месеци...Како успеа да добиеш партнерство со јутјуб, преку кој ако не е тајна?
Не е воопшто тајна. Треба пред се каналот да ти е на Good Standing и да немаш копирано материјал. На каналот стави дека си од USA, и после рефреш ќе ти даде да одбереш дали сакаш да станеш партнер. Тоа кога ќе го завршиш треба да отвориш адсенс акаунт. Ако ти го одобрат таму ќе си ставиш се точни податоци, од кој држава си, адреса и слично и после тоа веќе си верифициран партнер.[DOUBLEPOST=1411059388][/DOUBLEPOST]Како успеа да добиеш партнерство со јутјуб, преку кој ако не е тајна?
Ти благодарам!Како што ти стои зелено така и нека си биде...рекламите сами си течат и на секоја 1 гледност 1 реклама имаш и ти заработуваш фактички од рекламата... мојот спонзор ми кажа дека повеќе пари се зимало некој цент плус доколку тие што гледаат кликнат на рекламата...
Za kolku views kolku dobivas?Jas imam you tube akount poseten poveke od 3 milioni ... i ne znaev deka od to se prajt pari , procitav nesto na forumite gledav tutoriali na you tube , stanav you tube partner gi sledev instrukciite sto mi gi prakaa na email okolu 2 nedeli bese cela postapka i pocnaja da mi plaket od views pred 1 mesec mi dojde chek od irska 74 evra - otidov vo poveke banki baraja mn provizija okolu 1800 2000 denari , tutunska bara 720 denari provizija za realiziranje na chek pa ke cekas 2 nedeli da se odobri od skopje za isplakanje i ako sakas na denari ti isplaket odma a ako baras na evra ke cekas dopolnitelni 2 nedeli prasajte sto ve interesira ke vi pomognam .
ne zavisi se od views tuku poveke zavisi od share ko ke praet download like and disklike subscribe i tn ..... taka da nz kolku od sto se dobiva no znam od subsribe i like i comentari poveke se dobivaZa kolku views kolku dobivas?
Za kolku views kolku dobivas?
Знам дека е касно да враќам на мислења, али не можев да се воздржам а да не кажам, дај молим те, кој ти кажа дека пари се прават од споделувања, данлоадирање, лајк, дислајк и субскрајб?ne zavisi se od views tuku poveke zavisi od share ko ke praet download like and disklike subscribe i tn ..... taka da nz kolku od sto se dobiva no znam od subsribe i like i comentari poveke se dobiva
Ja slusnav deka i od views like dislike i subs mozes ama me interesirase od views. Isto i od reklami. Ama od spodeluvanje i downloadiranje nemam nigde videnoЗнам дека е касно да враќам на мислења, али не можев да се воздржам а да не кажам, дај молим те, кој ти кажа дека пари се прават од споделувања, данлоадирање, лајк, дислајк и субскрајб?
Пари се прават единствено од рекламите што ги имаш на видеата, е сега и од гледање на рекламите, а доколку дополнително ги клика некој се прави повеќе.
Од views можеш да правиш само ако си партнер со network што плаќа по 1000 views, мислам дека машинима е така.Ja slusnav deka i od views like dislike i subs mozes ama me interesirase od views. Isto i od reklami. Ama od spodeluvanje i downloadiranje nemam nigde videno
Добар си еве ти суб од мене. Само да те посоветувам ако може по мало интро ставај до 5 секунди.Eve go mojot kanal: https://www.youtube.com/channel/UCrY7UKrTXzgkW-jgbYo_2ww za gaming uste 500 subscribers za da stanam partner
Koj moze neka me subscribne
Fala za sub i za sovetotДобар си еве ти суб од мене. Само да те посоветувам ако може по мало интро ставај до 5 секунди.
Lol, зашто се битни субскрајберите дали ти да станеш партнер или не ?Eve go mojot kanal: https://www.youtube.com/channel/UCrY7UKrTXzgkW-jgbYo_2ww za gaming uste 500 subscribers za da stanam partner
Koj moze neka me subscribne