Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Галатасарај 1х
Зенит т2
ливерпул GG3+
Базел GG

на 2стотки.

Монако-Бенфика GG3+
Галата тим1
Јужниве соседи 4+
Пеевче

Вечерва во Атина 80% шанса за дожд, така да ако би зеле во предвид и временски услови еве според стадионите што расчепкав
Olympiacos -Juventus (http://www.weather.com/weather/today/GRXX0004:1) голема можност да врне во атина.
Ливерпул чисто
Лудогоретс (razgrad) мирно време чисто без дожд
Monaco 0 % moznost za dozd
Galatasaray (istanbul) cisto

За денес планирав два тикети da iskombiniram od utakmcive
Реал Мадрид 2&Т2 2 коеф
Леверкузен Зенит 3+ 1.65
Olympiacos BX (bilo koga X) 1.6 (pretpostavuvam 0-0 rezultat ili 0-1 max)
Atletico 1&T1 1.3
Ascoli 2 1.85
Pontederra 1 1.6
Pittsburgh- Philadelphia 4.5 + 1.4

Mozhebi koefot ne e tolku golem, no zashto nikoj ne uplakja na ochigledni utakmici tenis? Ferer i Murray 1, iskochija dvete za polsaat :D

Ushte fudbalov da vidime

Минимална добивка на системски тикет се пресметува многу лесно. Ги множите квотите од фиксот (ако имате фикс се разбира) со квотите од условот, но без најголемиот коефициент/коефициенти во зависност од тоа дали барате да промашите 1 натпревар (пример 4/5) или повеќе натпревари( 3/5, 5/8 ) итн. Овие работи ги множите со уплатата и го делите со бројот на комбинации.

Едноставен пример. Имате два фикса и доле 5/7. Уплаќате за 100 денари. Ги множете квотите на двата фикса и 5те најмали квоти од системот или поедноставно кажано ги изоставувате двата најголеми коефициенти. Ова го множите со уплатата од 100 денари и го делите со бројот на комбинации што за 5/7 изнесува 21.

Сигурен сум дек низ многу страни на интернет ги има комбинациите за сите можни системи ако не ги знаете на памет.

Вчера заприметив од цела Англиска league two точно 3 натпревари влегоа 1 во 1 и 4+ што го исполнуваше условот со 440 денари уплата за 3000 добивка како што напиша еден

Вчера заприметив од цела Англиска league two точно 3 натпревари влегоа 1 во 1 и 4+ што го исполнуваше условот со 440 денари уплата за 3000 добивка како што напиша еден
Јас бев,на моја среќа вчера не ме праша ништо околу тоа :D

Јас бев,на моја среќа вчера не ме праша ништо околу тоа :D
го заприметив системот и баш ги гледав резултатите и ти држев среќа да фатиш :D..само бев нервозен во врска со Манчестер Сити и не бев расположен за дебата..

само ме интересира дали кладе уште некаков фикс во системот или директно ги пиша?и колку ти дојде чиста добивка со оглед дека Лутон беше единствената утакмица под 10 коефициент, и во која кладилница?

го заприметив системот и баш ги гледав резултатите и ти држев среќа да фатиш :D..само бев нервозен во врска со Манчестер Сити и не бев расположен за дебата..

само ме интересира дали кладе уште некаков фикс во системот или директно ги пиша?и колку ти дојде чиста добивка со оглед дека Лутон беше единствената утакмица под 10 коефициент, и во која кладилница?
Го имам тикетот во ДОБИВКА види таму

Znae nekoj sto se slucuva so ovie, ja izigrav h2 (+2.5) vidov analiza na tipovi1x2.net deka gostive bile mn jaki
22-0 deneska o_O

Eдн трипл
Реал 10+ корни
Галата 9+ корни
Леверкузен 10+ корни
Прават 8 коефициент

Сингл Реал, над 13 корни @ 3.40.

Да не знај некој кај можам да видам резултат за Вардар-Раднички ракомет?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom