Автомобили во размер

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
A ustvari vo Skopje kade ima pogolem izbor na avtomobili vo razmer?
Во "Крш" продавниците во ГТЦ, Зебра, Сити мол, Рамстор и Капитол мол. Се наоѓа нешто и во Џамбо, ама помали размери и послаб е изборот.

не се секирај, ќе има уште една колекција со авиони, се надевам да ја пуштат покасно, ги гледам на бугарскиот сајт, тие што ги немаат пуштено кај нас, ги има пуштено веќе кај нив, исто и тие што ги немаат пуштено кај нив, ги имаат пуштено во србија, и сега одат кај нив.
Во Србија двете колекции се споени во една.

Во Србија двете колекции се споени во една.
како што гледам овде едната колекција, борбени авиони е со повеќе од 58 модела, додека другата колекција, само авиони има 23, зарем во србија толку броеви испаднаа во една колекија?

posto sum nov na forumov ke saka nekoj da objasni kako se postiraat sliki

posto sum nov na forumov ke saka nekoj da objasni kako se postiraat sliki
Доле десно гледаш каде пишува прикачи датотека, притискаш таму, и после од како ќе избереш слика, одиш на целосна слика и на крај испрати мислење и чекаш, се појавува сликата а ние притискаме ми се допаѓа!

Еве нешто ново и кај мене, 1/18 Bburago, стари (Made in Italy) модели.

Porsche 911 (996) Carrera, оди во Порше колекцијата.

Ford Focus WRC

Ford F-150 Lightning SVT

Jaguar E type, не собирам класици, но во овој се заљубив на прв поглед.

Napraveno spojlerce ofarbani bandasi od sivi vo crni shapite se ofarbani crveni

Napraveno spojlerce ofarbani bandasi od sivi vo crni shapite se ofarbani crveni
Чаки, екстра изгледа, спојлерчето како му го направи ?? И јас сакам нешто слично да му направам на мојот. Изгледа ќе имаме два мегани RS за тјунинг на форумов. :)

1/18 burago samo toa mi e sega za sega baram nekoe clio ili neshto slicno vo taa klasa nejka lukzusi :D

spojlerceto e napraveno od drvo i e mnogu ubavo ispadnato nemoze da se vidi ubavo na slikite ali vo zivo e stvarno kako fabricko[DOUBLEPOST=1413905576][/DOUBLEPOST]pokasno ke stavam slika od spojlerot

Многу јасно, се гледа, ептен подобар. Дури не се споредува. Сум имал 206 WRC од Солидо, топ се деталите. Сите Солидо, барем пострите, имаат маана. Пластичните делови се порозни т.е. се ронат многу лесно. Многу чудно.

Ај пиши ми го начинот, чекор по чекор, за вадење на бандажите од дисковите со топла вода. Пробав на други начини и не ми успева.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom