Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Поздрав Шампиони. :icon_lol:
10341692_10152875052018816_1328630860765667684_n.jpg

Леле Врба мотивирање ееееееј, браво браво.

Читам сега Дамјан бил далеку од потпис со МЗТ,дали си игра мајтап сеа нешто или ја кажува вистината не сме сигурни. Најбитното е што Дамјан продолжува да се спрема за маратон на кејот на Вардар. (y)
Инаку добро е што најавуваат од 1 - 2 засилувања, ќе бидеме конкурентни во нашево првенство. :LOL:

После Крка е со Водњански Лисици во Јане Сандански, па Цедевита исто дома, па Работнички и Партизан на гости.
ke ima najverojatno odlozuvanje sabota 25.10 i sleden vikend 02.11 so cedevita.. mak liga lisici i rab najverojatno sredi ke se igraat..

Sent from my iPhone

ke ima najverojatno odlozuvanje sabota 25.10 i sleden vikend 02.11 so cedevita.. mak liga lisici i rab najverojatno sredi ke se igraat..

Sent from my iPhone
Така и јас претпоставив, само редоследот би требало да биде тој што го пишав. Работнички и Партизан во гости во една недела ќе биде тешко.

Поздрав Шампиони. :icon_lol:
10341692_10152875052018816_1328630860765667684_n.jpg

Леле Врба мотивирање ееееееј, браво браво.

Читам сега Дамјан бил далеку од потпис со МЗТ,дали си игра мајтап сеа нешто или ја кажува вистината не сме сигурни. Најбитното е што Дамјан продолжува да се спрема за маратон на кејот на Вардар. (y)
Инаку добро е што најавуваат од 1 - 2 засилувања, ќе бидеме конкурентни во нашево првенство. :LOL:
Начув нешто дека во потпишувањето на договор со Дамјан,не е проблемот за платата кај него,туку менаџерската агенција..е сега што како се случува точно не знам,ама типот ако продужи вака 2014/2015 ќе ја игра на сони :D

Фала богу добра одиграна партија на Металциве :D , и добар старт за Стефанов

Планиρаат да земат двајца игρачи, имаат за дамјан 5-6000 месечно и за уште еден толκу тоа се 12-13000 месечно да го избρκаат моρович и да пρобаат да го доведат меκејлеб сеκаκо нема κлуб и се пушува пρеговаρа со паρтизан κои се послаби од нас годинава а им баρа 20000 месечно сеκаκо ова е фантастиκа иначе од ρеално би можеле да ангажиρаме неκој од дамјан,пρепелич,шехович,ваρда или неκој тρетоκласен амеρ се надевам дамјан и пρепелич а моρович да го избρκаат

Планиρаат да земат двајца игρачи, имаат за дамјан 5-6000 месечно и за уште еден толκу тоа се 12-13000 месечно да го избρκаат моρович и да пρобаат да го доведат меκејлеб сеκаκо нема κлуб и се пушува пρеговаρа со паρтизан κои се послаби од нас годинава а им баρа 20000 месечно сеκаκо ова е фантастиκа иначе од ρеално би можеле да ангажиρаме неκој од дамјан,пρепелич,шехович,ваρда или неκој тρетоκласен амеρ се надевам дамјан и пρепелич а моρович да го избρκаат

20 000 евра ама само за Партизан и за никој друг тим во светот :) Моровиќ ви игра за под 1000 евра, не ги преценувајте некои играчи :) а што се однесува за Варда тој е 90% нов играч на Куманово ;)

Даме ке го вратат , а ова шо викаш за Мекејлеб не ми се верува многу многу

Цената на Мекејлеб е 700.000 евра за сезона. Во Фенербахче зимаше 2.000.000 евра за сезона сега му падна цената. Тоа е научна фантастика. Цел буџет на МЗТ не е толкав. Иначе на текмава со Шолнок одлична игра. Така се игра за МЗТ. Само ме разочара слабата посетеност. Мора да се поработи на тоа. Не заборавајте повеќе навивачи, повеќе пари во каса на клубот, појак МЗТ. Дамјан во меѓувреме ќе заборави и кошарка да игра, така да треба да попушти со барањата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom