Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш ме интересира кое пеење у живо ќе го изведе Хјуит![]()
Ако сакаш и клипови ке ти снимам кога ќе пее во живо, Not a problemБаш ме интересира кое пеење у живо ќе го изведе Хјуит![]()
Сеа сателајт ќе те пријави и пак ќе ти го избришат постот...Каква копучаана не ми се верува. Ема Хјуит беше најавена да биде од еден и пол до три, значи саат ипол, кај почна во два и пол па уште само пола саат настапуваше од два и пол до три. Кога најфино и најкултурно ги прашав на фејсбук на страната на ивентот да објаснат, ме блокирале од ивентот и ми го избришале коментарот. Ама тука може курот да ми го сисаат. Нека стои коментарот за идни нивни настани. Како не ви е срам бе копуци ниедни, се криете како пичиња, така со бришење и блокирање ли ќе градите имиџ и бренд? Сељачишта прости.
Копук еден, ти БЕ Ема со сека алексич ли ја споредуваш ? Па да навредуваш дека немало во живо да пее, па и плус тоа пишал, певаљка. Вратете се у планините БЕ Сељаци едни и не јадетеСигурен сум дека сум бил на повеќе DJ-и од A листата него ти. Или многу си киндер, па за да ти текне дека 2007-2008ма во Скопје се носеа секоја недела диџеишта... сега спаднавме на пеачки (кои што нема да пеат во живо нормално).
сега спаднавме на пеачки
па и плус тоа пишал, певаљка
Сеа сателајт ќе те пријави и пак ќе ти го избришат постот...
Долга е раката на УД![]()
Од каде си градски, па и си неписмен во читањето на зборовите...
[DOUBLEPOST=1413729800][/DOUBLEPOST]
Ja те прочитав Стелт, ќе ти се опнев![]()