White Dimension - Скопски Саем - 18.10.2014

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Баш ме интересира кое пеење у живо ќе го изведе Хјуит ;)

Баш ме интересира кое пеење у живо ќе го изведе Хјуит ;)

У тој случај можда ќе беше боље да почекаше прво да ја видиш/слушнеш пред да просереш дека е „певаљка“, makes sense нели? Бар според видеава по нет, Ема е Павароти у споредба со Антонија ( жити единствената EDM певаљка што била тука).

ЕМКОООООО:love::love::love::love::love::love::love::love: !! Да ми кажеше некој дека Ема Хјуит ќе пее во МК годинава, ќе му вратев со ''Хех, попрво СДСМ ќе се вратат на власт''. Шта речи, капа доле за организаторите :cuc::cuc:
Се ежам уште од сега. Последниве пар години претежно лајв настапите и' се со Космик Гејт .. Ако ги донесат и нив - КАБУМ!

Бог знае колку пати неделно шерам песни од Емчево по фејсбук :D <3 Favorite ми е :))

EMMA HEWITT :love: мора да ја видам у живо :vozbud:
Еве го распоредот за настап на дј/артисти :
Satellite 21.00-23.00
Navigator 23.00-00.00
Beltek 00.00-01.30
Emma Hewitt 01.30-03.00
Arctic Moon 03.00-05.00
10001048_899890333364080_8262297485164920244_o.jpg

Последно уредено:
Ме разочара, слаба изведба (n)

Каква копучаана не ми се верува. Ема Хјуит беше најавена да биде од еден и пол до три, значи саат ипол, кај почна во два и пол па уште само пола саат настапуваше од два и пол до три. Кога најфино и најкултурно ги прашав на фејсбук на страната на ивентот да објаснат, ме блокирале од ивентот и ми го избришале коментарот. Ама тука може курот да ми го сисаат. Нека стои коментарот за идни нивни настани. Како не ви е срам бе копуци ниедни, се криете како пичиња, така со бришење и блокирање ли ќе градите имиџ и бренд? Сељачишта прости.

Каква копучаана не ми се верува. Ема Хјуит беше најавена да биде од еден и пол до три, значи саат ипол, кај почна во два и пол па уште само пола саат настапуваше од два и пол до три. Кога најфино и најкултурно ги прашав на фејсбук на страната на ивентот да објаснат, ме блокирале од ивентот и ми го избришале коментарот. Ама тука може курот да ми го сисаат. Нека стои коментарот за идни нивни настани. Како не ви е срам бе копуци ниедни, се криете како пичиња, така со бришење и блокирање ли ќе градите имиџ и бренд? Сељачишта прости.
Сеа сателајт ќе те пријави и пак ќе ти го избришат постот...
Долга е раката на УД :icon_mrgr:

Сигурен сум дека сум бил на повеќе DJ-и од A листата него ти. Или многу си киндер, па за да ти текне дека 2007-2008ма во Скопје се носеа секоја недела диџеишта... сега спаднавме на пеачки (кои што нема да пеат во живо нормално).
Копук еден, ти БЕ Ема со сека алексич ли ја споредуваш ? Па да навредуваш дека немало во живо да пее, па и плус тоа пишал, певаљка. Вратете се у планините БЕ Сељаци едни и не јадете :гомце: многу, слушајте си шо си сакате и не плукајте по талентите.

:vozbud::facepalm:

Од каде си градски, па и си неписмен во читањето на зборовите...

сега спаднавме на пеачки

па и плус тоа пишал, певаљка

[DOUBLEPOST=1413729800][/DOUBLEPOST]
Сеа сателајт ќе те пријави и пак ќе ти го избришат постот...
Долга е раката на УД :icon_mrgr:

Ja те прочитав Стелт, ќе ти се опнев :icon_lol:

Последно уредено:
Нека ме пријави, не сум само јас 3000 и кусур луѓе имаше вчера, беа, видоа. Чисто колку за споредба едни Авалон кои од секогаш не сум ги сакал (ваљда поради арогантноста на еден од браќата, тој што личи ЉуБчо Георгиевски) како изреагираа на една слична дешавка. На ланскиот или прекланскиот Скопје Гори поради густ распоред и касниот почеток на концертот требаше да настапат ама не настапија Ласт Експедишн. Како знак на извинување Авалон го организираа уште еднаш истиот концерт со истите изведувачи минус PIL на Џони Ротен за без пари. Не знам овие шо си мислат. Дека сите ќе бидат на ексери и нема да направат разлика помеѓу пола саат и саат и пол?

Последно уредено:
:vozbud::facepalm:

Од каде си градски, па и си неписмен во читањето на зборовите...

[DOUBLEPOST=1413729800][/DOUBLEPOST]

Ja те прочитав Стелт, ќе ти се опнев :icon_lol:

Намерно потенцирав така, ме изнервира тоа шо плукаш по Ема, немало да пее у живо… Не сери пак ќе кажам, за кој сакаш можеш и да сереш и гомна да јадеш, али за талентот на Ема не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom