Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Барам една стратешка игра, стара можеби 6-7 години. Не и го знам точно името, но се сеќавам дека имаше 3 држави за бирање од кои едната беше Македонија и како главно оружје и беше фалангата. Можеше да правиш секакви формации итн..
Друга држава беше Индија и нив како главно оружје им беа слоновите, а на Персија ѕидините и веројатно стрелците.

Знае некој?

Барам една стратешка игра, стара можеби 6-7 години. Не и го знам точно името, но се сеќавам дека имаше 3 држави за бирање од кои едната беше Македонија и како главно оружје и беше фалангата. Можеше да правиш секакви формации итн..
Друга држава беше Индија и нив како главно оружје им беа слоновите, а на Персија ѕидините и веројатно стрелците.

Знае некој?

Оваа да не е случајно? Еве гејмплеј

Digital Combat Simulator World (DCS World) еве нешто одлично што го играм кога имам време, кој играл симулатори ќе му се допадне :D

Барам некоја игра со возење коли, да има добра графика...

RPG некоја понова добра,имам играно Mass Efect сите,Fallout Skyrim,нешто слично на овие со добра приказна :D

Ја има некој играно Castlevania: Lords of Shadow 2? Некаде прочитав дека е слична со Gothic 3, има вистина во ова?

Ја има некој играно Castlevania: Lords of Shadow 2? Некаде прочитав дека е слична со Gothic 3, има вистина во ова?

Ne znam od kaj sporedbava, ama ne e mnogu slicna. Imam igrano, onaka hack'n'slash mi e poveke. Ima somewhat ok prikazna i interesen gejmplej. Probaj.

RPG некоја понова добра,имам играно Mass Efect сите,Fallout Skyrim,нешто слично на овие со добра приказна :D

Ako baras rpg za likovi i prikazni Dragon Age.
Ako baras za gejmplej Dark Souls. :D

Plus, ko so ti kazaa - Witcher.

RPG:
- Diablo 3
- Dragon Age
- Fable
- Dark Souls 2
- Torchlight
овие се добри,види ги :D

Dragon Age првиот дел е подобар но изиграј ги двата. Сега брзо ќе излезе 3 дел, одличен серијал.

Witcher исто, јас ја немам играно но знам дека има лудило приказна. Ќе ги играм сите по ред кога ќе испадне 3та.

Барам некои FPS или TPS (action-adventure) игри,каде што се вршат мисии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom