- Член од
- 17 февруари 2006
- Мислења
- 25
- Поени од реакции
- 0
da da u ptavo e i temava i lugevo
baknezot izdava devojkami nekolku puti me fatila
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ke moze malku podetalno kako te fatila devojka ti bas me interesiraDuki [0_0] напиша:da da u ptavo e i temava i lugevo

Да, да, да.. така е! Секој бакнеж е сладок и полн со емоции. Особено ако е некој како овој мојот во потписот, јасно е се.. Меѓутоа мене не ми беше муабетот дали бакнежот е сладок или не е сладок. Ај да се цитирам за потсетување..Петар-МКД напиша:Немора да значи, секојпат е сладок.
Дали видот и „јачината“ на бакнежот можат да откријат што се случува во врската?
Кога партнерите ќе почнат се почесто да се бакнуваат во образ, тоа значи дека врската е при крај. Според тоа логично е дека подолготрајните и посочни бакнежи ни откриваат хармонична и среќна врска. Таквите бакнежи се знак и на страстни и стабилни сексуални односи. Бакнежот е најголемиот предавник во интимната врска која е во криза. Се согласувате?

The`bItCh напиша:Да, да, да.. така е! Секој бакнеж е сладок и полн со емоции. Особено ако е некој како овој мојот во потписот, јасно е се.. Меѓутоа мене не ми беше муабетот дали бакнежот е сладок или не е сладок. Ај да се цитирам за потсетување..
![]()

Сега моментално, секој бакнеж ми е сладок, најсладок.:baeh::wub:ThA-BiTcH напиша:Kolku ne e sekoj baknez sladok ali aj. I ako spored tebe bukvalno sekoj baknez e poln so emocii, kako togas ke vidis preku baknezot deka nesto ne ok?![]()
) doagja intimniot del od vrskata. i bash toj baknez shto ke mu/i go dadis vo obraz dodeka sedite vo drushtvo ili pa toj kratkiot baknez shto ke mu go dadish posle dolgiot baknez za dobra nokj zatoa shto nemozes da si pomognes, bash tie baknezi najmnogu znacat.