Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Или исто ко што ги напраи Викса, или само од таа распределба Видук или Шурикен да го сменат местото со Инферно, другото си е топ.
Брат,не знам што толку сте се запнале за распределбите да му еам :)
Нормално е и на сите ни е јасно дека никогаш нема да може правилно да се поделиме и тоа е тоа,сите имаме различни квалитети и маани.Оваа последенава поделба е подобра верувај,џабе ќе им го дадеш шурикен или видук кога имаат таков вид на играч.
Не се умарај,викаш и самиот вие сте добри,што тогаш се мислиш за нив?Нека му ја мислат они ;)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Брат,не знам што толку сте се запнале за распределбите да му еам :)
Нормално е и на сите ни е јасно дека никогаш нема да може правилно да се поделиме и тоа е тоа,сите имаме различни квалитети и маани.Оваа последенава поделба е подобра верувај,џабе ќе им го дадеш шурикен или видук кога имаат таков вид на играч.
Не се умарај,викаш и самиот вие сте добри,што тогаш се мислиш за нив?Нека му ја мислат они ;)
Не се мислам за нив колку што се мислам за тоа дека ти, Топче, Cthulhu и Епсилон (ако е точно тоа што се збори) ќе не убиете на терен. Стварно сте премногу добри и мислам дека нема да биде интересно.

E

Epsilon

Гостин
Не се мислам за нив колку што се мислам за тоа дека ти, Топче, Cthulhu и Епсилон (ако е точно тоа што се збори) ќе не убиете на терен. Стварно сте премногу добри и мислам дека нема да биде интересно.
Лажат за Епсилон.

Сериозно, ако сме толку јаки јас самиот ќе речам да направиме распределба. :)

Ми се допаѓа последната распределба, ако ништо друго според никовите, звучат badass.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.891
Поени од реакции
116.216
Кур ќе ни јадат, ќе ги искинеме. :D
Таман е последнава поделба и апелирам да нема промени.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
И јас мислам дека сме таман распределени вака.

Втората екипа 3цата што ги знам се добри, + по муабети испаѓа дека и Артиљеро и Фаст се добри така да мислам дека 2рата екипа има предност.

Кај третата Видук ептен го фалите, Шури го знам, Стефан е добар а според Викса и Карамела е добар + Кастиел и Викса се солидни ептен.

Во првичната поделба од Викса првата екипа реално беше најслаба

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Муабетиве се прајслес, баш ми се игра :D.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.891
Поени од реакции
116.216
Јас поима немам не ме јачајте. :D
Ама битно е да се дружиме и да го победиме Рики. :D

А публиката до кај е бе? Нели некој публика ќе собираше? @Castiel ти си по овие работи. :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ако сите играчи од сите тимови се задоволни тогаш и јас отстапувам, нека биде вака :)

Член од
11 април 2012
Мислења
4.769
Поени од реакции
5.522
И јас мислам дека сме таман распределени вака.

Втората екипа 3цата што ги знам се добри, + по муабети испаѓа дека и Артиљеро и Фаст се добри така да мислам дека 2рата екипа има предност.

Кај третата Видук ептен го фалите, Шури го знам, Стефан е добар а според Викса и Карамела е добар + Кастиел и Викса се солидни ептен.

Во првичната поделба од Викса првата екипа реално беше најслаба
Артиљеро е супер играч, а фаст е подобар од него, гледаш затоа и е ставен како втор играч пишав дека ако е на 2ра позиција има слични квалитети како 2ра позиција од другите тимови.

И да пишав милион пати дека тим1 (т.е. вие) бевте најслаби у таа поделба ама од причина што не ги знаеме дечкиве од прилеп скопјаните бевте далеку од слаби, чатулу е супер играч ти си карпа у одбрана, кемба е исто добар има, хаус ти е доста солиден. Со други зборови не бевте за жалење ама не ги знаеме другите играчи може ќе испадневте и најсилни. Епсилон кажаа дека е одбранбен и дека е супер таму, инферно бил среден ред исто добар го претставија е Џон кажаа дека со рики ќе атакуваат за најдобар играч ама сеа тоа е мора да има и некој таков :)

Незнам со кое право се побунија тим2 дека се слаби реално делпиеро, фаст, саета рубиа, артиљеро, каисер, имаат на сите позиции.

А кај нас беше тактика на ЛВГ не е битно колку гола ќе примиме важно повеќе да дадеме. Кастиел е добар позади ама и доста време поминува напред, номоре (беше кај нас) напаѓач, видук напаѓач(10ка добро ајде), карамела напаѓач, шури и он ти повеќе за напред одколку за позади и коа ќе видиш позади остануваме јас и стефан. Не дека никој од другиве незнае да игра позади и не дека никој од другиве екипи незнае да иде напред ама ние позади бевме сакати а бевме па напред појаки од другите. Иако и оваа поделба сега е супер, важно да се изигра и да има дружење се друго е во втор план. Затоа и се прават комбинации за да не е битно дали си победил или не после одредено време да искачаш

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Ауу мене не ме ставјте меѓу подобрите, топка неам фатено 2 месеца :D плус кондиционо сум многу слаб, деновиве само што почнав да имам некоја активност, инаку предтоа ептен бев улежан и здебелен 2-3 кила :D

Kajgana Shop

На врв Bottom