Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
незнам за тебе ама уште не летнат дронот ние се заклавме кој со кој да игра :)

Олабавете малку, фудбал е, а првпат веројатно се запознавате со некои дечки, како и ние со сите вас. Пред се дружбата мислам, а после "мерење" кој е посилен. :)

Ми се допаѓа мојата екипа како е составена, само сакам да прашам дали некој од овие е напаѓач?

Олабавете малку, фудбал е, а првпат веројатно се запознавате со некои дечки, како и ние со сите вас. Пред се дружбата мислам, а после "мерење" кој е посилен. :)

Ми се допаѓа мојата екипа како е составена, само сакам да прашам дали некој од овие е напаѓач?

јас јас јас јас јас јас јас јас јас јас јас

Па освен вас (прилепчаниве) на сите другиве им имам држено лекции по фудбал :P
со последната измена што се направи кога го добивте @NomoregameS имате и напаѓач ама го изгубивте инферно, на барање на другите членови од вашата екипа

Замисли уствари Пеџа намерно година дена го ремети Ред Џон за да мислиме дека е слаб у фудбал за да го стаат со него да игра за инат, и овој се избацува бате со фудбалско искуство од 5 годинки у академија, го бараат за Астон Вила да потпише, дриблер, шутер, спринтер и финишер, не проаѓа ко мали деца, ни шиба голови ко луд, ги тепаат сите партии, си иде и вика "сајонара кучки мои!" и си се смеат слатко со Пеџа.

Тим1 (бели): @@Epsilon, @@Cthulhu^,@@NomoregameS , @@Топче, @@Peja989, @@KembaW, @@Dr.House, @@Red John
Тим2 (црни): @@Del Piero best 10, @@Fastforza, @@Saeta Rubia, @@Biomage, @@The Edge^, @@Артиљеро, @@RickyLFC9,@@Kaiser
Тим3 (црвени): @@vidooq, @@Шурикен, @@INFERNO`, @@karamela123, @@Stefan-kobe, @@wiksa, @@ob1, @@Castiel

Конечниот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom