Нема потреба да ги знаеш, доволен сум ја.Ајде бе многу филмови напраивте ОК сме, јас незнам од мој тим ни еден освен супер звездата Рики секако ..
брат земи подели ги како сакаш, како и да гледаш тим2 и тим3 се страшни ама тоа е поради фактот што не ги знаеме дечкиве од прилеп. што правиме ако дојдат некој професионалци за футсал (пример може видоок да го донесе едно кумановче гарант го знае Џо (футсал мислам дека и за репрезентација игра))абе педери третава екипа е страшна што ви е со поделбава
[/quote]@KembaW @vidooq не го добиваш зашто така ќе ти го сменам @Epsilon а пеџа сакал да игра со него тоа ти се многу измени, ако сакаш некој од @Шурикен (ќе го изгубиш @Cthulhu^) или пак место @NomoregameS (ќе го изгубиш @INFERNO`). Незнам дали го знаеш @Cthulhu^ он доаѓа да игра коа се собираме и е супер играчи гледаш предизвик му е да игра против тимовиве како што се сега дадени, а за Инферно појма неам што играч е ама кажаа дека игра средина и по потреба позади (не го знам неможам ништо да кажам ама го ставив во тој тимзашто другиве дечки од прилеп се во таа екипа сепак може имаат некоја комуникација помеѓу нив и знаат кој како игра)
хахаха е тоа ке биде после цепкибрат земи подели ги како сакаш, како и да гледаш тим2 и тим3 се страшни ама тоа е поради фактот што не ги знаеме дечкиве од прилеп. што правиме ако дојдат некој професионалци за футсал (пример може видоок да го донесе едно кумановче гарант го знае Џо (футсал мислам дека и за репрезентација игра))
доброNomoregames od nasa inferno od vasa (iako ne go znam) taman ke bide![]()
Кои се другите?Страв и трепет сме ние од прилеп. Од тројцата еден е страшен и тоа не во футсал.
jas dron ke nosamБрат ако имаш камерче земај... ќе снимиме некоја мајсторија![]()
Брат непостоечки букви ке столчите...Abe ima da ve stolcime od a do zh !!
Што ке леташ на него?jas dron ke nosam