Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
мал е коефициентот за тоа, игра со делпиеро и верувај ќе му намести некоја топка да застане на гол линија а овој да се сопне од неа и гол да даде :)
Класика :)

Aj јас ке му наместам на Рики за инат на сите да пукнете

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
20 минути полувреме е таман,и да не се олади многу 3 екипа...
Вкупно секоја екипа по 60 мин ке игра така?

C

Castiel

Гостин
Најубаво би било да се игра 3 утакмици по 40 минути, али ќе имаат бајаги предност тие што се одморени, сепак ова е голем терен, а ние сме аматери. :D

Можеби најдобро би било со предлогот на викса, на некои пократки партии да се мењаме, немора 10 минути, али еве 20-25-30, како ќе одлучиме.

Инаку стварно третава екипи дефинитивно изгледа најјака. Шури и Ноуморгејзм се дефинитивно топ 5 играчи од сите тука, а неколку страни поназад некој пиша и за видук дека бил еден од подобрите, не сум го гледал.
Можда некој од нив тројца би можел да оди во првата екипа, кои изгледаат како најслаби, ама никој не им знае пола тим, енигма се, може ќе изненадат. :icon_mrgr:

Да земам камерче? :)
Брат ако имаш камерче земај... ќе снимиме некоја мајсторија :D

D

Deleted member 70912

Гостин
Со по 1 замена?... тоа е глупо, ко што ќе играме кратки партии...
А и колку голмани има до сега пријавено?

Последно уредено:

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.547
Поени од реакции
2.257
6 утакмици од по 20 минути е најдобра опција според мене. Премногу кратко е утакмицата да трае 10 минути. Коа сме кај ростерите, играш против двоецот Del Piero best 10-Biomage и триото Шурикен-NomoregameS-vidooq. Предизвик и пол. Одвај чекам да дојде недела.

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
20 минути полувреме е таман,и да не се олади многу 3 екипа...
Вкупно секоја екипа по 60 мин ке игра така?
20 минути цел меч, така јас разбрав, и мислам дека така е најубаво. Со тоа што би се изиграле 6 меча, секоја поединечна екипа по 4. 4X20=80 минути, би бил одговорот на твоето прашање :D

Ваљда вака е математикава...да му еам :unsure:[DOUBLEPOST=1413493758][/DOUBLEPOST]
Со по 1 замена?... тоа е глупо, ко што ќе играме кратки партии...
А и колку голмани има до сега пријавено?
2ца, јас и Кавагучи. :D

Кога сме веќе кај голманите, Кавагучи е подобар од мене, имајте во предвид кога ќе не распоредувате, плус јас и не се снаоѓам баш на големиве голови... :гик:

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Добри сме бе ајде како викаат важно е да се учествува.И некој мора е губи :P

Шала на страна ке видиме на лице место се гледа најубаво ако не штима ке се испомешаме таму и крај..

Вака нека седи сега за сега

Член од
11 април 2012
Мислења
4.768
Поени од реакции
5.518
Не би се сложил, секој од игралите се поделени на следен начин сите што се пишани први на листата се горе доле со ист квалитет, вторите исто гледано е да се со сличен квалитет, и се така до последниот бар од оние со кои што сум игра до сега ќе гледав да се пишам со тебе ама ако направев така рики мислам дека ме чекаше со снајпер :)

Најубаво би било да се игра 3 утакмици по 40 минути, али ќе имаат бајаги предност тие што се одморени, сепак ова е голем терен, а ние сме аматери. :D

Можеби најдобро би било со предлогот на викса, на некои пократки партии да се мењаме, немора 10 минути, али еве 20-25-30, како ќе одлучиме.

Инаку стварно третава екипи дефинитивно изгледа најјака. Шури и Ноуморгејзм се дефинитивно топ 5 играчи од сите тука, а неколку страни поназад некој пиша и за видук дека бил еден од подобрите, не сум го гледал.
Можда некој од нив тројца би можел да оди во првата екипа, кои изгледаат како најслаби, ама никој не им знае пола тим, енигма се, може ќе изненадат. :icon_mrgr:

Да земам камерче? :)
Болдираното од твојот цитат одговара со болдираното кај што се цитирам сам себе, не е проблем смени го шури ама мораш со некој од фастфоца и чатухулу(ако убаво го напишав), видук(по тоа што го кажаа за него), делпиеро и епсилон исто така нема шанси од иста. Другиве како беа сеа да не идам 12804382104 поста назад ама на секоја позиција е гледано да е колку може порамноправно иако признавам дека првиот тим ми е најсомнителен ама па имаат играч повеќе од сите нас и можат да прават плус измена.

ДА ЗЕМЕШ КАМЕРЧЕ

20 мин е сосема ок на ваков терен, ќе може да се запне пред повеќето да паднат со кондиција.
Овдека ти одговарам тебе и на мамбата заедно а гледам и биомаге реплицирал во мегувреме. Имајте во предвид дека имаме 3 тима луѓе влегуваш играш и после чекаш се ладиш подобро е да се помали интервалите на кои би се менувале. Јас викам да биде на најмногу 15 минути така добиваме 6 меча со оваа должина + 3 меча од по 10 минути на крај со што прави 1 тим да има 1 меч повеќе и заврш
Доброто во овој формат е што немора да има победник за да знаеш кој тим треба да искочи.
ќе фрламе паричка за кој како да игра ама еве проста поделба како би било

меч1: тим1 вс тим2 (претпоставуваме дека тим1 победува)
меч2: тим1 вс тим3 (небитно кој победил тим1 веќе играл 2 меча и следи одмор)
меч3: тим2 вс тим3 (пак е небитно кој победува зашто на тим3 сега му се фаќаат 2 меча во серија па излегува)
меч4: тим2 вс тим1

меч5: тим3 вс тим1
меч6: тим3 вс тим2
до тука сите тимови имаат изиграно по 4 меча од 15 мин (60 минути игра), а сме потрошиле 90 минути од теминот значи имаме уште 30 минути за играње
меч7: тим1 вс тим2
меч8: тим1 вс тим3
меч9: тим2 вс тим3
овие мечеви ги играме на по 10 минути и секоја екипа ќе изигра уште по 20 минути со што доаѓаме до бројката од 80 минути а никој не чека долг период, сепак чекање надвор се ладиш и ти зголемува шанса за повреда

@KembaW @vidooq не го добиваш зашто така ќе ти го сменам @Epsilon а пеџа сакал да игра со него тоа ти се многу измени, ако сакаш некој од @Шурикен (ќе го изгубиш @Cthulhu^) или пак место @NomoregameS (ќе го изгубиш @INFERNO`). Незнам дали го знаеш @Cthulhu^ он доаѓа да игра коа се собираме и е супер играчи гледаш предизвик му е да игра против тимовиве како што се сега дадени, а за Инферно појма неам што играч е ама кажаа дека игра средина и по потреба позади (не го знам неможам ништо да кажам ама го ставив во тој тимзашто другиве дечки од прилеп се во таа екипа сепак може имаат некоја комуникација помеѓу нив и знаат кој како игра) [/quote]

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Ајде бе многу филмови напраивте ОК сме, јас незнам од мој тим ни еден освен супер звездата Рики секако ..

Kajgana Shop

На врв Bottom