Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не озбилно, кажи ми дали мислиш дека веење на знамето на непостоечка држава Голема Албанија е оправдан чин и дека србите не требале да реагираат и сите заедно да почнат да се клањаат пред истото. Еве, според тебе кој е најлогичниот потег од страна на србите во тој момент на провокација? Како требале да изреагираат за да не бидат виновни и за албанците да не испаднат жртви?Влегување на терен од страна на навивачи и мавање на играчи од нивна страна и на редарите максимална казна би им била парична
![]()
Не бе, србите се жртви, биле провоцирани, не дека сакаа да тепат играчи.Жртви, што да правиш.
Кога веќе ме цитираш со вакви муабети најди ми правило од УЕФА каде дозволено е летање на дрон со транспарент кој изазива политичка провокација.Кога веќе ме цитираш со вакви муабети најди ми правило од УЕФА каде дозволено е тепање играчи од публика после летање на дрон
Ако не ги дисквалификуваат србија и албанија може да не се пласира Роналдо на првенство, затоа тој така зборидркајте вие сите заедно, али на крај дрвово ќе го собере медот:
„По натпреварот против Данска чув дека имало проблеми во Белград, но потоа ги видов снимките и останав навистина шокиран. Мора ваквите работи да се искоренат од фудбалот и се надевам дека УЕФА ќе реагира на вистинскиот начин и ќе го среди проблемот“, вели Роналдо
Ако е непостоечка зошто тогаш се палите?Не озбилно, кажи ми дали мислиш дека веење на знамето на непостоечка држава Голема Албанија е оправдан чин и дека србите не требале да реагираат и сите заедно да почнат да се клањаат пред истото. Еве, според тебе кој е најлогичниот потег од страна на србите во тој момент на провокација? Како требале да изреагираат за да не бидат виновни и за албанците да не испаднат жртви?
кај прочита ?? дај прати за да знаеме шо утакмици да чекаме за светско/европско![]()
Ako e nepostoechka zosto tie dvajcata pocnaa da se tepaat za toa znameto koga srbinot samo go simna i nitu go skina, nitu nishto?Ако е непостоечка зошто тогаш се палите?
Kade vcera vidovte politicka provokacija ?Кога веќе ме цитираш со вакви муабети најди ми правило од УЕФА каде дозволено е летање на дрон со транспарент кој изазива политичка провокација.
На тостер.Kade vcera vidovte politicka provokacija ?
Не е до палењето. Еве ти чист пример, како би реагирале навивачите во Тирана ако србите таму извадат транспарент "Kосово је Србија"? Дали би ги дочекале со аплауз или би се попалиле, како што викаш ти?Ако е непостоечка зошто тогаш се палите?
Сериозно? експанзионизам?Тоа е примитивизмот за кој зборувавме пред да го свртиш муабетот. Значи славевте лет на знаме на голема албанија со територии од туѓи држави. Дури се правевте дека не сте одовде, и дека комшијата го нацртал знамето на ѕидот во некое школо во Дебар... подруго беше. Сега јавно пред цела меѓународна јавност свршивте на експанзионизам. За шо треба фала да ви кажеме сите.
Не бе, србите се жртви, биле провоцирани, не дека сакаа да тепат играчи.