Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Ужас бе ужас, без прави акции без добра одбрана. Еј Самарџиев, Симич да те победуваат уште, треба да се убиеш. Шала на страна, овој Змаго ко некој ретардиран покрај аут линијата изгледа. УЖАС. И не знам кој е дечкото, имаше акредитација како вработен во сала или не знам што, полуде. Долу на теренот позади кош мислам беше и отиде до клупа, ги уби од пцуење. Што направија од МЗТ еј :facepalm: Шехович, Дамјан, Гечевски, Чековски, Дејвис а се донесени овие бруки од играчи.

najverojatno posle porazov zmago gi pakuva kuferite, mitev prodolzuva..

Sent from my iPhone
100 пати подобро, реков и претходно можеби грешам и да не се правам паметен ја сварно тренерот не го знам од порано, дека сум млад а човекот е прилично стар, но утакмиците ги води многу лошо, не бара тајм-аути кога треба, нема добри акции, нема добра одбрана, лоша селекција на играчи.

И ќе заборавев да напишам, моментот на мечот беше кога тој Моровиќ од слободно 2 метри го утна обрачот/

Сагадин дојде да нѝ прави играчи, а македонските играчи на Фени му дадоа – нула поени!
Очигледно е дека нешто не е како што треба во таборот на МЗТ Скопје, но останува да се види дали цехот ќе го плати преплатениот тренер од Словенија, кој не пропушта интервју да се пофали колку НБА и Евролигашки играчи извадил, или ќе настрада некој од активниот ростер на шампионот.

Кошаркарите на МЗТ го добија заслуженото – свирежи и пцовки од „Фемили“ (ФОТО)

Браво за Фени, останатово не ни треба да се коментира.

Дамјан беше денеска на утакмица да го гледа очајов и тек сега ќе може да уценува со платата.

Дамјан беше денеска на утакмица да го гледа очајов и тек сега ќе може да уценува со платата.

Malce rabotata e zategnata tamo :) Od edna strana Damjan saka otvoren dogovor da zema pari po utakmica, a MZT saka da go vrze za dvegodisen dogovor. Damjan bara 200 evra, MZT mu dava 5000 evra (mi se cini). Isto taka i Rabotnicki e umesan sto mu vika ke ti davame kolku mozeme 100, 200, 250 nekad i 300. Celata rabota e toa sto na Damjan ne mu odgovara da bide bez klub posto nego mu trebaat utakmici i da se dokaze za da si go ostvari toa sto go saka, da napravi kariera u stranstvo. Najverojatno za 200 evra ke potpise po utakmica moe mislenje toa bil razumen kompromis posle segasnava situacija :)

Malce rabotata e zategnata tamo :) Od edna strana Damjan saka otvoren dogovor da zema pari po utakmica, a MZT saka da go vrze za dvegodisen dogovor. Damjan bara 200 evra, MZT mu dava 5000 evra (mi se cini). Isto taka i Rabotnicki e umesan sto mu vika ke ti davame kolku mozeme 100, 200, 250 nekad i 300. Celata rabota e toa sto na Damjan ne mu odgovara da bide bez klub posto nego mu trebaat utakmici i da se dokaze za da si go ostvari toa sto go saka, da napravi kariera u stranstvo. Najverojatno za 200 evra ke potpise po utakmica moe mislenje toa bil razumen kompromis posle segasnava situacija :)
kakvi ti se ovie gluposti 200 evra po utakmica?

Sent from my iPhone

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom