Фан Клуб: Србија

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.324
Поени од реакции
8.329
Таа е реалноста брат сакаме ние да признаеме или не реков и ќе повторам прво ние треба да си решиме со нашите шо дозволиле ова да се случува па после да решаваме со шипојте
Ти за бакљи ќе јадиш казна од 300 евра а ете некој ќе слави успех на туѓа држава без да му фали влакно шо значи дури не решиме со нашите политичари кои гледаат само тендери и како да украдат наместо да прават држава од нас ништо не бидува шо значи дека треба народот да се освести оти обичниот македонец е граѓанин од трет ред прво одат вмро овците па шипојте за на крај ние!
Луѓе бегајте со време ако не милум (со купување на станови) ќе не земат силум (со поделба) оти немаме зрели и прави Македонци да ја водат државата!

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Алот знамето на државата се брани со живот и оправдана е реакцијата на шипојте
Треба да одговара полицијата шо дозволи хилихоптерчето да лета над стадион ама ако имаше бомба шо праевме тогаш...
Taка е ама овој ништо не направи, ги фати јажињата да го спушти за да продолжи мечот ниту го фати агресивно ниту почна да го кине. Со самото тоа што му притрчаа за да се тепаат а не убаво да му го побараат ја дозапалија атмосферата.
Сега читам братов на Еди Рама (премиерот на западниве соседи) имал американски пасош. Тоа расчистува многу дилеми вклучително и тоа тој самиот ако управувал со дронот. :)[DOUBLEPOST=1413329369][/DOUBLEPOST]
Абе и мене ме боли нека си вадат очи.И да браќава за џабе му се пуштија на играчот од Србија и ја дозапалија целата ситуација.Ама тие како да сакаја да се прекини мечот оти нешто насетуваја.Не за џабе одма во авион заминаа да бегат.
Ама мене поќе шо ме интересира е кој го пуште знамето на ден пред да оди Путин во Србија ;).
а.Србите
б.Браќава
ц.Америте
д.Русите
г.Некој шести

За то да дознајме (дознам,претпоставам) треба да видиме наредните денови како ќе се одвива ситуацијата.
А заклучокот е дека мечот е злоупотребен за други цели.[DOUBLEPOST=1413326603][/DOUBLEPOST]
Е за ова ти викам близнак.Ми се смејме на србите а не си ги гледаме ние греојте
Е тука апсолутно се согласувам со констатацијата твоја (y). Тоа сега читав дека братов на Еди Рама имал американски пасош, а бидејќи имаше изјава дека биле под притисок од странска амбасада да се пуштат одредени навивачи во ложата, се доаѓа тоа заклучокот што го кажа. Натпреварот е злоупотребен поради посетата на Путин за некој ден на Белград и е суптински подлабока од провокација како што е прикажана.
Нема ништо случајно особено кога е Амер во прашање. Овие браќава како народ се измеќари нивни додека им требаат....ама еден ден нема да ја има Америка да ги подржува...на тоа не помислиле :).

Последно уредено:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.324
Поени од реакции
8.329
Нема врска дали само го тргнал да се до игра натпреварот или ќе го давал на делегат или на публиката како трофеј тоа е хипотетички не може да знаме што би било кога би било проблемот е кој дозволи да дојде до тоа да лета знамето а сето друго потоа е последица грешката е во организаторот шо на ваков натпревар од висок ризик го дозволи ова полицијата која требаше таа да реагира за да не се случи ништо од ова... Сега ќе има приказни читав и на фб демек американците и еу притискале да биди во вип ложата па да имало дестабилизација пред путин итн...тие ако се вип шо демек може даљинско да носат реков ќе повторам ако беше бомба наместо знаме кој ќе беше крив? Или ако се вип гости шо значи може оружје и било што да носат? Се е надвор од контрола и забегано не американски ако сака и од марс нека има пасош во нормална држава секој треба да одговара овие уште од сега се правдаат дека ќе го пуштат бог да чува ај кај нас да беше нема да одговара оти донесовме таква декларација американски државјанин за било кое кривично (пример убиство)дело не смееме да го гониме и судиме во Р.М. ќе си одговара во сад ако проценат дека треба ама србите може слободно да го претворат ако тој го летал БПЛ

Член од
17 јануари 2014
Мислења
500
Поени од реакции
159

Kako makedonski golem patriot gi poddrzuvam brakjata srbi !!!
Ти не си патриот ако србите ги подржуваш!!![DOUBLEPOST=1413332058][/DOUBLEPOST]
Шо сакаш исти кур сме ние словени еј ова шо викаш некој да ти го кажва пред некоја година во демир хисар ќе го однесиш а сега... Срамота!
До душа сите знајме дека со помош на американците кренаа гла шипојте ама ова беше врв и не замисливо посебно на гостински терен...
Само има надеж оти се се враќа се се плаќа сега сметката му е испорачана на србите по некоја година ко ќе не му требаат албанците тие ќе повраќаат за се итн...оти нели ние сме балкан и историјата се повторува
Не сме словени, грешка си.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Ти не си патриот ако србите ги подржуваш!!![DOUBLEPOST=1413332058][/DOUBLEPOST]
Не сме словени, грешка си.
Словени мислеше на јазична идентификација ако не се лажам :).
Зошто ако мислел обратно е секако во грешка.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Словени мислеше на јазична идентификација ако не се лажам :).
Зошто ако мислел обратно е секако во грешка.
Па штом јазикот ни е словенски ние какви сме?..прекинете да гледате Сител и глупостите со антички македонци..време е да мислиме на иднината т.е. на тоа што ќе бидиме а не на тоа што бевме..се извинувам на оф топикот

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Па штом јазикот ни е словенски ние какви сме?..прекинете да гледате Сител и глупостите со антички македонци..време е да мислиме на иднината т.е. на тоа што ќе бидиме а не на тоа што бевме..се извинувам на оф топикот
Хах пошто претходниците твои дошле овде од кај комарците кај Карпатите и со цефче преку Дунав дошол овде ти си начисто кој си, немам намера да ти објаснувам пошто не е тоа темата. Никој не гледа Сител, да му е*ам мајката и на Латас и на Ѕинго. Не си помислил дека народов пред 200 години се чуствувал како потомец на Александар Македонецот а не гледајќи Сител?!
Неможеш да гледаш во иднината ако не знаеш кој си и кое е твоето минато. Ќе бидеш изгубен во времето, со преголем респект и сервилност према поголемиот и појакиот. Јас сум на чисто кој сум и што сум и мислам на иднината со темелот од минатото.
И ти си на чисто...си дојден со цефче од трска преку Дунав.
Се извинувам за офф топикот.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Хах пошто претходниците твои дошле овде од кај комарците кај Карпатите и со цефче преку Дунав дошол овде ти си начисто кој си, немам намера да ти објаснувам пошто не е тоа темата. Никој не гледа Сител, да му е*ам мајката и на Латас и на Ѕинго. Не си помислил дека народов пред 200 години се чуствувал како потомец на Александар Македонецот а не гледајќи Сител?!
Неможеш да гледаш во иднината ако не знаеш кој си и кое е твоето минато. Ќе бидеш изгубен во времето, со преголем респект и сервилност према поголемиот и појакиот. Јас сум на чисто кој сум и што сум и мислам на иднината со темелот од минатото.
Јас не реков дека сум словен..и какви глупости се тие преку Дунаф шо ми ги спомнуваш?..јас ти спомнав нешто такво дека сме словени или дека сме дојдени од пичкесиматерин?..поентата ми беше дека не треба да се замараш премногу со минатото не посебно со она коа беше пред ти да си се родил....ако гледаш веќе минато тогаш треба да имаш во предвид дека Турците биле тука 500 ебани години каде се смешале многу народи во овие простори и сигурно мојте и твојте предци и сите останати тука имаат турски потекло бидејќи турците ебавале се живо и диво...и имај малце култура кога возвраќаш со реплика бидејќи никаде не те навредив а ти како од планина слезен почнуваш со навреди..

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
хахаха кој александар македонски бе тој бил дегенерик убиец и хомосексуалец што зборел грчки и омилена поза му била 69 или дубоко грло х2
ние сме бате измешан народ со најголема жичка на словените а после на све останато
исто и србите и цел свет

него ајде нек си ебе матер муабетов
мене единствено ме интересира како ќе биде резултатот како фифа ќе го заведе
кога мене некој би ме прашал ни едната ни другата екипа нема да добијат бодови односно по 0
и србите беа криви со организацијата а и тие лепотаните што се стрчаат по знамето кога србинот го фати. уствари лепотаните го прекинаа мечот

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
хахаха кој александар македонски бе тој бил дегенерик убиец и хомосексуалец што зборел грчки и омилена поза му била 69 или дубоко грло х2
ние сме бате измешан народ со најголема жичка на словените а после на све останато
исто и србите и цел свет

него ајде нек си ебе матер муабетов
мене единствено ме интересира како ќе биде резултатот како фифа ќе го заведе
кога мене некој би ме прашал ни едната ни другата екипа нема да добијат бодови односно по 0
и србите беа криви со организацијата а и тие лепотаните што се стрчаат по знамето кога србинот го фати. уствари лепотаните го прекинаа мечот
Па впрочем заради вакви размислувања и несвесност за самите себе ние сме на ова дереџе сите да не работат како бавча и да не оспоруваат. Прочитај книги малку за да видиш кој и што бил Александар. Во Хелада да бидеш буљаш било процедура, најнормално нешто и педофилијата (стар маж со младо момче)...во старите извори немаш ниту еден случај каде кај Македонците е прифатено ова. Колку за информација да ти кажам, извини вака ама немаш поима :). Не, ние не сме измешан народ со најголема жичка на т.н. ''словени'' бате. И тоа ти го потврдува швајцарска igenea за проверка на днк.
Народите што живеат на високи места е тешко да се асимилираат, спротивно од тоа народите покрај море се најизмешани. Кажи им на Грците дека Александар не е нивни да видиш што ќе ти кажат, а ние пустите бедни во дух се сме само не тоа што сме.

Него ај нек си е*е матер муабетов нема крај... Слаба организација на мечот, по се изгледа србиве ќе го јадат.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Па впрочем заради вакви размислувања и несвесност за самите себе ние сме на ова дереџе сите да не работат како бавча и да не оспоруваат. Прочитај книги малку за да видиш кој и што бил Александар. Во Хелада да бидеш буљаш било процедура, најнормално нешто и педофилијата (стар маж со младо момче)...во старите извори немаш ниту еден случај каде кај Македонците е прифатено ова. Колку за информација да ти кажам, извини вака ама немаш поима :). Не, ние не сме измешан народ со најголема жичка на т.н. ''словени'' бате. И тоа ти го потврдува швајцарска igenea за проверка на днк.
Народите што живеат на високи места е тешко да се асимилираат, спротивно од тоа народите покрај море се најизмешани. Кажи им на Грците дека Александар не е нивни да видиш што ќе ти кажат, а ние пустите бедни во дух се сме само не тоа што сме.
.
добро еве ајде директно наследници сме на античките македонци
и што што што ти мења тоа?
ако сме и официјално признаени како такви ќе бидеш посреќен?
сигурно ќе имаш добра работа, добар живот?
ние сме само искомплексирана нација, како и сите на балканот и сме слушнале нешто а не сме го разбрале и се маваме у груди
а за тоа гените не сакам да навлегувам во дискусија... не е темата за тоа иако и ова е претеризам до сега што се пишуваше :D
*немора да ме цитираш си се разбравме мислам :D

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Зборуваш јазик сроден на Српски,Хрватски, Руски, Украински, Полски, Бугарски;
Слична култура со Срби, Хрвати, Босанци...;
Менталитет ист како горе наведени;
и си директен потомот на Ацета наш, кој што зборувал Грчки, ја прмовирал Грчката култура, пишувал Грчки, читал Грчки, градел споменици Грчки, логиката ти е шта речи :tapp:.

Инаку по вчерашните глупости што се десија, никој не го спомна огромниот успех на малдата репрезентација на Србија, победа против Шпанија во бараж за ЕП.:)

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Јас не реков дека сум словен..и какви глупости се тие преку Дунаф шо ми ги спомнуваш?..јас ти спомнав нешто такво дека сме словени или дека сме дојдени од пичкесиматерин?..поентата ми беше дека не треба да се замараш премногу со минатото не посебно со она коа беше пред ти да си се родил....ако гледаш веќе минато тогаш треба да имаш во предвид дека Турците биле тука 500 ебани години каде се смешале многу народи во овие простори и сигурно мојте и твојте предци и сите останати тука имаат турски потекло бидејќи турците ебавале се живо и диво...и имај малце култура кога возвраќаш со реплика бидејќи никаде не те навредив а ти како од планина слезен почнуваш со навреди..
Жалам Македонци што имаат вакви размислувања...доколку мислиш дека си осминка Турчин те молам направи ДНА анализа барем денес тоа е можно да се провери само немој сите да не ставаш во тој кош. Порано за ралзика од сега многу се внимавало кој што раѓал и кој со кого ја правел онаа работа. До ден денес ние не се мешаме со други народи особено не ралзични по религија и се абортираат деца во такви случаи а не пак тогаш. Многу погрешна и губитничка филозофија.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Жалам Македонци што имаат вакви размислувања...доколку мислиш дека си осминка Турчин те молам направи ДНА анализа барем денес тоа е можно да се провери само немој сите да не ставаш во тој кош. Порано за ралзика од сега многу се внимавало кој што раѓал и кој со кого ја правел онаа работа. До ден денес ние не се мешаме со други народи особено не ралзични по религија и се абортираат деца во такви случаи а не пак тогаш. Многу погрешна и губитничка филозофија.
WTF чоек дај излези надвор,бркај жени,оди работи,шетај негде троши си ги парите соодветно..едноставно шо се замараш со овие глупости?..и да сум антички македонец мене тоа ќе ми помогни нешто?..ајде прекинете со овој глуп муабет и кажете што ќе биди со натпреварот вчера

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.782
Поени од реакции
39.887
Оставивме едни терористи неписмени симнати од планина да не дупат тука 3 православни држави. Едниве те викаат вардарска бановина, не ти признаваат црква, и те сметаат за јужна србија, другиве не те признаваат како човек дека постоиш, а на исти ден славиме Божиќ и Велигден, во иста вера веруваме...затоа и ќе праат вака. Раздели па владеј...

Kajgana Shop

На врв Bottom