Некое знаме како што видов од нигде никаде беше на терен нешто со Голема Албанија. Како се најде знамето таму не ми е јасно, Коларов или кој и да беше го зема знамето и почна да го кине, браќава му се пуштија и судацов на 5 минути пред крај на полувреме досуди крај. Почнаа да прерипуваат ограда батки некои, спикеров 5 пати се јави да се смират.Што се случи?
Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je u samom finišu prvog poluvremena i to posle provokacije Albanaca koji su pomoću minijaturnog helihoptera uspeli da ubace mapu velike Albanije na stadion! Istog momenta nastao je haos na tribinama, koji se ubrzo preneo i teren pošto je Stefan Mitrović uspeo nekako da je dohvati i "skine s neba".Me боли столе и за едните и за другите нека се утепаат, гледам сеир денес .[DOUBLEPOST=1413315721][/DOUBLEPOST]
Некое знаме како што видов од нигде никаде беше на терен нешто со Голема Албанија. Како се најде знамето таму не ми е јасно, Коларов или кој и да беше го зема знамето и почна да го кине, браќава му се пуштија и судацов на 5 минути пред крај на полувреме досуди крај. Почнаа да прерипуваат ограда батки некои, спикеров 5 пати се јави да се смират.
Ма што ги е*ам нека се утепаат ку* ме боли и за двете реп.
Како прво да ти разјаснам за да не бидеш во заблуда...немаш ''М'' од македонски патриот ако завземаш страна во дуелов.
Kako makedonski golem patriot gi poddrzuvam brakjata srbi !!!
Брат овде си грешка.Значи кој ги тркала Србите арно ама на мапата има делови и од Македонија.Значи то не е албанско знаме туку мапа на голема шиптарија.Како и да е ова е некој смислен инцидент во кој секогаш жртви ќе бидат шипците.А инаку нема везе овде во дуелот патриот непатриот, (иако не сне виделе арно многу арно од нивните политичари за разлика од народот во Србија) треба да си гледаме нашите интереси како нација , а треба да градиме односи со Србите оти имаме заеднички непријателКако прво да ти разјаснам за да не бидеш во заблуда...немаш ''М'' од македонски патриот ако завземаш страна во дуелов.
Нити ни биле ниту некогаш ќе ни бидат ''браќа''.
Во животот е така или си во искушение за некои работи или па ти се враќа заради нешто што си го направил. На србиве изгледа им се случи ова второво...
Претходната година, Арена Филип 2 Македонски......Македонија - Србија !!!!!
Прегледај го приврзокот 104670
То ти је друже мањина веруј ми ... сеа и у Русија има луѓе шо го сакаат Обама повече од Путин ама неможе тоа да го препишуваш на цела нација .[DOUBLEPOST=1413323166][/DOUBLEPOST]Како прво да ти разјаснам за да не бидеш во заблуда...немаш ''М'' од македонски патриот ако завземаш страна во дуелов.
Во животот е така или си во искушение за некои работи или па ти се враќа заради нешто што си го направил. На србиве изгледа им се случи ова второво...
Непријателот на мојот непријател е мој пријател !Како прво да ти разјаснам за да не бидеш во заблуда...немаш ''М'' од македонски патриот ако завземаш страна во дуелов.
Баш така и тие се продадоја за пари како и ние.И таму и кај нас се поќе педерана.Кога го видов тоа знамето на терен викам сега ќе влезат ќе ги линчоват шипците тие дремат како пичиња,да беше ова пред 10 години ќе имаше жртви. А од друга страна и ние не сме поарни пред некој ден на сред Скопје онај шипацот од Локерен ко даде гол против Луксембург се радваше со рамковните , а тие вадат албанско знаме дека Македонија даде гол.И нема маш на стадион да оди да им скрши коски оти глумиме соживот.Ова работа шо ни се дешава не е на арноКако сакате речите ама шипојте денес ги помочаа на сред Белград со знамето па рипнаа да го бранат (фудбалерите) на полн стадион и се тепаа а публиката дреми освен некоја будала шо ја бранеше честа на србите...
Пред две недели прајд и парада ќотек и мизерија денес бетер ова нема ниту С од Србија нека го бараат слобо барем имаа достоинство и чест ако немаа пари сега немаат ништо!
Резил
Види вака работата е што јас сум да се гледа неутрално и да се донесе заклучок. Типот коментираше дека бил ''Македонски голем патриот и затоа ги подржувал србите''. Јас му укажувам дека нема поима од ''патриот'' зошто Македонец не си ако завземаш страна кога комшиите се тепаат. Ку* ме боли нека се утепаат и така и едните и другите сакаат да ме снема.Брат овде си грешка.Значи кој ги тркала Србите арно ама на мапата има делови и од Македонија.Значи то не е албанско знаме туку мапа на голема шиптарија.Како и да е ова е некој смислен инцидент во кој секогаш жртви ќе бидат шипците.А инаку нема везе овде во дуелот патриот непатриот, (иако не сне виделе арно многу арно од нивните политичари за разлика од народот во Србија) треба да си гледаме нашите интереси како нација , а треба да градиме односи со Србите оти имаме заеднички непријател
Абе и мене ме боли нека си вадат очи.И да браќава за џабе му се пуштија на играчот од Србија и ја дозапалија целата ситуација.Ама тие како да сакаја да се прекини мечот оти нешто насетуваја.Не за џабе одма во авион заминаа да бегат.Види вака работата е што јас сум да се гледа неутрално и да се донесе заклучок. Типот коментираше дека бил ''Македонски голем патриот и затоа ги подржувал србите''. Јас му укажувам дека нема поима од ''патриот'' зошто Македонец не си ако завземаш страна кога комшиите се тепаат. Ку* ме боли нека се утепаат и така и едните и другите сакаат да ме снема.
Заклучокот е:
-Митровиќ го спушташе знамето за нормално да продолжи натпреварот а играчиве на браќава му се пуштија ни крив ни должен и уште толку ја запалија атмосферата.
-Тие што го направија ова треба да имаат најригорозна казна.
Е за ова ти викам близнак.Ми се смејме на србите а не си ги гледаме ние греојтеШо сакаш исти кур сме ние словени еј ова шо викаш некој да ти го кажва пред некоја година во демир хисар ќе го однесиш а сега... Срамота!
До душа сите знајме дека со помош на американците кренаа гла шипојте ама ова беше врв и не замисливо посебно на гостински терен...
Само има надеж оти се се враќа се се плаќа сега сметката му е испорачана на србите по некоја година ко ќе не му требаат албанците тие ќе повраќаат за се итн...оти нели ние сме балкан и историјата се повторува