Фан Клуб: Албанија

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Сепак не бил братот на Еди Рама тој што управувал со дронот. Тој бил управуван од надвор.

Иначе од УЕФА ги прашале нашите дали може да продолжат, немало наредба за продолжување.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.733
Поени од реакции
3.136
hahaha go vidovme slabata tocka na srbite i eve kade sme...
0-3 sred Beograd cao cao...
Igracite napadni bea toa bez nikakva dilema e. golema zaguba za srbija plus i oficialni lica gi napadna nasite igraci...

kazna za srbija za nekoi utakmici bez publika moze i - bodovi nie 3 bodovi vo dzep prvi na tabela i idemo napred
Pa nema da me cudi toa da se desi se znae zasto ve forsiraat forsiraat ama eden den kke vi aknat se toa od glava

Член од
28 јануари 2012
Мислења
109
Поени од реакции
96
Ја не могу да верујем шта је изјавио премијер једне државе, конкретно Албаније...У чему то он види фудбалску победу?Нема шта, неки народи остају дивљаци. Другачији опис за оно на стадиону не постоји.
Еeeeј, још славе у Тетову, Струги, по Косову...а да ми је знати шта славе?!

Премијером на Албанија: Ја добивме фудбалската војна, ја жалам Србија
Фудбалскиот натпревар меѓу Србија и Албанија е прекинат, а Албанците слават.
Дури и премиерот Еди Рама не го скрил своето задоволство од тоа како заврши натпреварот против Србија во Белград. Тој дури кажал дека се гордее со своите фудбалери!?

„Горд сум што црвено-црните ја добија фудбалската војна. Истовремено жалам за соседите, бидејќи во светот испратија грда слика“, напишал Рама на Фејсбук.

Не се знае дали тој во тој момент знаел дека неговиот брат е уапсен во Белград поради управувањето на знамето на „Голема Албанија“ со беспилотно летало.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.733
Поени од реакции
3.136
Не да мислам , сигурен сум дека имаш. Инаку то за вкафана треба некогаш на неутрален да ви напрајме фудбал кој губи плаќа кафана. И така Декси е во форма ќе ве скршиме :vozbud:
moze Moze u Negotino edna kafana na pola pat e toa :D A Deksi ke bide u forma ama dali ke saka kafana on so drugo da go motivirate treba :D

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Остајте бе нека ломотат, нашите момци покажаа како се бранат боите и честа на нацијата!

Лорик Цана е легенда што нема да се заборави никогаш.
Nemoj da go zaboravis deneska TAULANT XHAKA sakase site da gi tepa :D

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Ја не могу да верујем шта је изјавио премијер једне државе, конкретно Албаније...У чему то он види фудбалску победу?Нема шта, неки народи остају дивљаци. Другачији опис за оно на стадиону не постоји.
Еeeeј, још славе у Тетову, Струги, по Косову...а да ми је знати шта славе?!
divljaci se tie sto trcat vo stadion po igracite, tie sto go napravele istoto vo Genoa i mnogu drugi mesta taka da ti si toj

Член од
29 септември 2013
Мислења
253
Поени од реакции
390
Добро бе, иако сите ве знаеме дека 90% сте србомани, не знам што к*р ве боли ова?!?
Можам да замислам ова идеја да беше од некој македонец против Грција, национален херој ке го прогласавте и месец дена топ-тема ке беше.
Прво треба да признаете дека идејата беше повеќе од генијална и то сред Београд. И второ да имавте такви играчи што се борат за знамето, знам колку ке се фалевте.
Реалноста е што после секој напор да нема Албанско знаме, некој има и генејална идеја за то, и според мене ова една е една од нај јаките идеји до сега. После што к*р баррат играчите од клупа одма да се мешааат, плус и навивачи?!
Јас за себе сум многу горд на играчите, ова беше повеќе од победа.
Мислам УЕФА ке процени се и службено ке ја добие Албанија.

Btw, нај јако е што знамето пак после толко напори од србите и играчи и резерви и навијачи , го зедоа пак Албанците

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Добро бе, иако сите ве знаеме дека 90% сте србомани, не знам што к*р ве боли ова?!?
Можам да замислам ова идеја да беше од некој македонец против Грција, национален херој ке го прогласавте и месец дена топ-тема ке беше.
Прво треба да признаете дека идејата беше повеќе од генијална и то сред Београд. И второ да имавте такви играчи што се борат за знамето, знам колку ке се фалевте.
Реалноста е што после секој напор да нема Албанско знаме, некој има и генејална идеја за то, и според мене ова една е една од нај јаките идеји до сега. После што к*р баррат играчите од клупа одма да се мешааат, плус и навивачи?!
Јас за себе сум многу горд на играчите, ова беше повеќе од победа.
Мислам УЕФА ке процени се и службено ке ја добие Албанија.

Btw, нај јако е што знамето пак после толко напори од србите и играчи и резерви и навијачи , го зедоа пак Албанците
абе и вајлд карта за европско и светско ќе ви дадат

кај ова затуцаниве нации колку е само фурањето големо на палење знамиња, бранење знамиња, мочање на слики
па и прослави по градовите цели плоштади со полуписмена раја што се пали на дрифтање проследено со пиротехника и некои крајно банални скандирања
ах зошто не сум се родил у шведска финска негде :sick:

#ProudToBeAlbanian :icon_lol:

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Btw а нај јакото е што после толку напори од србите и играчи и резерви и навијачи, вашите од клупата му го дадоа знамето на делегатот.
redsx.png

На видеото на 0.31 секунда.:)
http://mondo.rs/a736295/Sport/Fudbal/EKSKLUZIVNO-Snimak-tuce-s-terena.html

Член од
29 септември 2013
Мислења
253
Поени од реакции
390
Btw а нај јакото е што после толку напори од србите и играчи и резерви и навијачи, вашите од клупата му го дадоа знамето на делегатот.
Прегледај го приврзокот 104742

Значи пак после влегувања на србски навивачи и играчи од клупа, некој си го одзеде и го одбрани знамето сред србија :)

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Прегледај го приврзокот 104742

па за тоа ли се тепаа лепотаниве бе ц ц ц за да му го дадат знамето на делегатот... демек од нивни раце го дале
и сеа кога ќе биде понатаму голема албанија (кога ќе се граничат со браќата по идеја и религија од исил) нема ова знаме да го бараат за во некој музеј нешто? o_O

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Значи пак после влегувања на србски навивачи и играчи од клупа, некој си го одзеде и го одбрани знамето сред србија :)
Ќе беше поинаку да не ве бранеа фудбалерите на србија.
Ама за тоа ни збор, вашите сами се бореле против 20.000 српски навивачи и играчи. :icon_lol:
Како се палите на вакви глупости не разбирам.
Па уште славењево на ‘фантастичнава фудбалска победа‘ по Приштина и Тетово каков комплекс на инфериорност е, алал нека ви е.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
На идеата која ја делат нашите арнатуи.
Впрочем погледни го знамето кое го истакнаа и лупни си ја главата во цименто директива.
Ако за тебе идеата со знамето е симпатична тогаш тој банер што го имаш во потпис можеш да го напикаш во газот си.
Хаха а вака пред да донесеш тааков незаклучок за мене да прочиташе и да видеше зошто сум го напишал така... дека ироничен сум спрема дечкото кој напиша дека :
''Btw, нај јако е што знамето пак после толко напори од србите и играчи и резерви и навијачи , го зедоа пак Албанците''
и јас му вратив дека најјакото е што го земале знамето и му го даваат на делегатот (дека не останало кај нив). Get it?! :)
Не не е идејата со знамето симпатична и никаде немам напишано такво нешто, проблемот е во тоа што ти ја немаш сфатено поентата зошто сум му напишал така :facepalm: (n) :).

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Eve za tie sto sirat vest deka samo Albanskite igraci nejkele da prodolzat so igrata : "It is a regretful situation on which we will report; the referee, myself and the security adviser. The circumstances were such that we couldn't continue the match," Uefa match delegate Harry Been said.

Kajgana Shop

На врв Bottom