Pa nema da me cudi toa da se desi se znae zasto ve forsiraat forsiraat ama eden den kke vi aknat se toa od glavahahaha go vidovme slabata tocka na srbite i eve kade sme...
0-3 sred Beograd cao cao...
Igracite napadni bea toa bez nikakva dilema e. golema zaguba za srbija plus i oficialni lica gi napadna nasite igraci...
kazna za srbija za nekoi utakmici bez publika moze i - bodovi nie 3 bodovi vo dzep prvi na tabela i idemo napred
Премијером на Албанија: Ја добивме фудбалската војна, ја жалам Србија
Фудбалскиот натпревар меѓу Србија и Албанија е прекинат, а Албанците слават.
Дури и премиерот Еди Рама не го скрил своето задоволство од тоа како заврши натпреварот против Србија во Белград. Тој дури кажал дека се гордее со своите фудбалери!?
„Горд сум што црвено-црните ја добија фудбалската војна. Истовремено жалам за соседите, бидејќи во светот испратија грда слика“, напишал Рама на Фејсбук.
Не се знае дали тој во тој момент знаел дека неговиот брат е уапсен во Белград поради управувањето на знамето на „Голема Албанија“ со беспилотно летало.
moze Moze u Negotino edna kafana na pola pat e toaНе да мислам , сигурен сум дека имаш. Инаку то за вкафана треба некогаш на неутрален да ви напрајме фудбал кој губи плаќа кафана. И така Декси е во форма ќе ве скршиме![]()
Nemoj da go zaboravis deneska TAULANT XHAKA sakase site da gi tepaОстајте бе нека ломотат, нашите момци покажаа како се бранат боите и честа на нацијата!
Лорик Цана е легенда што нема да се заборави никогаш.
divljaci se tie sto trcat vo stadion po igracite, tie sto go napravele istoto vo Genoa i mnogu drugi mesta taka da ti si tojЈа не могу да верујем шта је изјавио премијер једне државе, конкретно Албаније...У чему то он види фудбалску победу?Нема шта, неки народи остају дивљаци. Другачији опис за оно на стадиону не постоји.
Еeeeј, још славе у Тетову, Струги, по Косову...а да ми је знати шта славе?!
абе и вајлд карта за европско и светско ќе ви дадатДобро бе, иако сите ве знаеме дека 90% сте србомани, не знам што к*р ве боли ова?!?
Можам да замислам ова идеја да беше од некој македонец против Грција, национален херој ке го прогласавте и месец дена топ-тема ке беше.
Прво треба да признаете дека идејата беше повеќе од генијална и то сред Београд. И второ да имавте такви играчи што се борат за знамето, знам колку ке се фалевте.
Реалноста е што после секој напор да нема Албанско знаме, некој има и генејална идеја за то, и според мене ова една е една од нај јаките идеји до сега. После што к*р баррат играчите од клупа одма да се мешааат, плус и навивачи?!
Јас за себе сум многу горд на играчите, ова беше повеќе од победа.
Мислам УЕФА ке процени се и службено ке ја добие Албанија.
Btw, нај јако е што знамето пак после толко напори од србите и играчи и резерви и навијачи , го зедоа пак Албанците
Btw а нај јакото е што после толку напори од србите и играчи и резерви и навијачи, вашите од клупата му го дадоа знамето на делегатот.Btw, нај јако е што знамето пак после толко напори од србите и играчи и резерви и навијачи , го зедоа пак Албанците
Значи пак после влегувања на србски навивачи и играчи од клупа, некој си го одзеде и го одбрани знамето сред србијаBtw а нај јакото е што после толку напори од србите и играчи и резерви и навијачи, вашите од клупата му го дадоа знамето на делегатот.
Прегледај го приврзокот 104742
На видеото на 0.31 секунда.
http://mondo.rs/a736295/Sport/Fudbal/EKSKLUZIVNO-Snimak-tuce-s-terena.html
па за тоа ли се тепаа лепотаниве бе ц ц ц за да му го дадат знамето на делегатот... демек од нивни раце го далеBtw а нај јакото е што после толку напори од србите и играчи и резерви и навијачи, вашите од клупата му го дадоа знамето на делегатот.
Прегледај го приврзокот 104742
На видеото на 0.31 секунда.
http://mondo.rs/a736295/Sport/Fudbal/EKSKLUZIVNO-Snimak-tuce-s-terena.html
Ќе беше поинаку да не ве бранеа фудбалерите на србија.Значи пак после влегувања на србски навивачи и играчи од клупа, некој си го одзеде и го одбрани знамето сред србија![]()
Хаха а вака пред да донесеш тааков незаклучок за мене да прочиташе и да видеше зошто сум го напишал така... дека ироничен сум спрема дечкото кој напиша дека :На идеата која ја делат нашите арнатуи.
Впрочем погледни го знамето кое го истакнаа и лупни си ја главата во цименто директива.
Ако за тебе идеата со знамето е симпатична тогаш тој банер што го имаш во потпис можеш да го напикаш во газот си.