UEFA Евро 2016 (квалификации)

Член од
18 јули 2008
Мислења
479
Поени од реакции
140
Дронот и знамето на страна, се десиле, океј. Моментот што не требаше да се деси е тоа што албанските играчи бараа некаква „правда“ од Митровиќ кој го направи најлогичното можно нешто. После се' ескалираше и од една и од друга страна. Е сега, рачунајте дека во тие моменти присуството на обезбедување и полиција не е толку големо како тоа после 5 минути. А на терен влетаа се на се, едно 10-15 души од кои преку сила 5 дојдоа во физички контакт со албанските фудбалери. Сигурно им било ветено огромно обезбедување, плус ќе се смиреа страстите, ќе имаше говор од капитенот на репрезентацијата да нема немири и слично, двете репрезентации ќе искочеа на терен и можеше натпреварот да заврши на теренот. Вака, тешко дека ќе се преигра, иако тоа би било најфер, па макар и на празен стадион.
Па многу јасно , не ме чуди ова да е било планирано па дури и играчите да имале улога во сето тоа.
Прво им пракат провокација оваа со знамето каде што го попречува одвивањето на мечот да продолжи нормално , после откако го фатија знамето се стрчаа по него да го бранат :eek: (да не го направија тоа ке продолжеше мечот нормално) , и после тоа стануват немири кои сами ги создадоа и Албанците се нешто во стилот како " Еј види, не тепаат не сме заштитени" , и на крај на краиштата овие нашите "брака'' слават а појма немат зошто :pos::pos::pos::pos:

Според мене ке го јадат или Албанците само или двете репрезентации за оваа што се случи, во никој случај не гледам како Србија може да излезе единствен виновник овде.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Баш ме интересира дали УЕФА ќе се држат според своите критериуми или ќе водат двојни стандарди.
Во Џенова, пропуст на италијанскиот организатор и италијанската полиција и срспски провокации по кои италијаните службено тепаа 3-0.
Сега пропуст на српскиот организатор и српската полиција и албански провокации, да видиме што ќе одлучат.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Србски тајни служби ова, знаеа дека ќе завршеше X-2 GG; 3+ и пратија дрон, маме имебем србски танји служби со знамиња до Неготино.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Meanwile Грците кои важеа за најтврда репрезентација во Европа и редовен учесник на големите натпреварувања од 3 натпревари имааат само 1 бод и двапати загубија на домашен терен:eek:...и тоа од Романија и Северна ирска без да постигнат гол:pos::pos:....Раниери мајката му ја еба:pos:..неможам да разберам што е работата со овој чоек?..неможи кај и да оди да се случува бродолом..неможи бе дотолку да не го бива..па Ѓоре Јовановски да беше на негово место ќе имаше подобри резултати...лузер ебаго

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Meanwile Грците кои важеа за најтврда репрезентација во Европа и редовен учесник на големите натпреварувања од 3 натпревари имааат само 1 бод и двапати загубија на домашен терен:eek:...и тоа од Романија и Северна ирска без да постигнат гол:pos::pos:....Раниери мајката му ја еба:pos:..неможам да разберам што е работата со овој чоек?..неможи кај и да оди да се случува бродолом..неможи бе дотолку да не го бива..па Ѓоре Јовановски да беше на негово место ќе имаше подобри резултати...лузер ебаго
Раниери вчера рече дека очекува и полошо од репрезентацијата, ептен слаби биле самите играчи. Каков ѕвер :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Раниери вчера рече дека очекува и полошо од репрезентацијата, ептен слаби биле самите играчи. Каков ѕвер :D
WTF гледам истите играчи се бе ...двапати ги пишам дома 1X и двапати изгубија :pos::pos::pos:..и тоа од Северна ИРска бе чоек...популација имаат колку Прилеп и Битола заедно

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.031
Поени од реакции
11.667
Класичен пример кога некој мисли дека знае некого од прочитани пар реда муабет на форум. Одлично. Ти мислиш дека си ме навредил?! Никој и ништо си за мене, не си ми никаков фактор, па уште да сум се жалел. Ме заболе што ќе ми пишеш тука, не ми чуе, искрено да ти кажам, али ич. Некако те гледам уверен мислејќи дека ја многу ги сакам Албанците и не знам што. Јас тука зборам за еден конкретен случај. Ти ми збориш за настани во минатото, со кои и јас се сложувам со тебе дека поминале неказнето! Но, сега, барем директно, не се тема на дискусија. Така да, олади малце прво, после влегувај во дискусија.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.771
Поени од реакции
11.773
WTF гледам истите играчи се бе ...двапати ги пишам дома 1X и двапати изгубија :pos::pos::pos:..и тоа од Северна ИРска бе чоек...популација имаат колку Прилеп и Битола заедно
Раниери викаш а? :icon_lol:

Член од
17 јануари 2014
Мислења
587
Поени од реакции
836
0:05 чичко полицај мува не го лази си помина си замина :facepalm:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.422
Поени од реакции
38.987
Класичен пример кога некој мисли дека знае некого од прочитани пар реда муабет на форум. Одлично. Ти мислиш дека си ме навредил?! Никој и ништо си за мене, не си ми никаков фактор, па уште да сум се жалел. Ме заболе што ќе ми пишеш тука, не ми чуе, искрено да ти кажам, али ич. Некако те гледам уверен мислејќи дека ја многу ги сакам Албанците и не знам што. Јас тука зборам за еден конкретен случај. Ти ми збориш за настани во минатото, со кои и јас се сложувам со тебе дека поминале неказнето! Но, сега, барем директно, не се тема на дискусија. Така да, олади малце прво, после влегувај во дискусија.
Исто како Латас да го слушам , ТОТАЛНО ИСТО.

Се читаш ли што пишуваш бе човече? Да не беше дронот немаше да дојде до никакви инциденти , немаше овие двајцата да истрчаат да се тепат за знамето , и немаше да предизвика гнев кај навивачите со што автоматски никој немаше да истрча на теренот.

Цела провокација беше од сечените , а србите не се како нас пички да им лета знаме на голема албанија над стадионот со име ЈНА. Cassaro неможеше подобро да ти ја доволи таа провокација , буквално исто како да нападнеш некој со нож во сопствениот дом.

Незнам колку светската политика има удел во спортски организации како ФИФА и УЕФА , али ако има ова дефинитивно ќе заврши лошо за србите , ни криви ни должни.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213

Типот што на крај го зема знамето влегува на 0:10 и излегува на 0:18.

Прашањето ми е, србин некој или албанците си го земаат пак знамето?

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354

Дечко ти постоиш од минатото од марс да не падна случајно,и децата твои ќе имаат 1 ден па ќе имаат минато како Македонци,ма да не верувам веќе во тоа(друга тема како што кажа) . И верувај дека те знам повеќе од форумов, тоа може ти да не знаеш со кого правиш муабет само.Нема врска на страна и тоа што би рекол ти. Да не си ги мериме на кој му е подолг , објасни ми ти само како воопшто ти како човек тргнуваш во потрага по разумно објаснување за ова што се случи ? Без разлика дали го гледаш минатото или го разгледуваш како индивидуален случај . Еве ќе се спуштам/кренам на твоето ниво на размислување и ќе ти одговарам.

Денес се изигра утакмица меѓу Х и У.За време на утакмицата навивачите на У решија да испратат провокација кон домаќинот Х и неговите навивачи.Како резултат на испратената провокација навивачите на Х возвратија со песни со провокативна и навредлива содржина додека играчите на Х ги бранеа играчите на У иако претходно истите имаа намера физички да се пресметаат со домаќините.Откако играчите на У беа испратени во соблекувалните по инцидентот кој беше предизвикан од нивните навивачи истите одбиваат да се вратат на теренот и да го доиграат натпреварот.Повели ,соџвакано преџвакано .

Kajgana Shop

На врв Bottom