Факултет Информатика (УГД - Штип)

• Креатор на темата Креатор на темата [-_-]
  • Време на започнување Време на започнување
Линкот погоре ^.
Распоредот има се.
Математика 1 во Амфитеатар 2, а вежбите во Предавална 3.
heart%2Bemoticon.png
до Лимончето, ама Пачемска не ми изгледа така.. страшно.
само репутацијата таква и е. Опасна ли е?
ако учеш другар нема да ти биде проблем кај неа , она сака све да и објаснеш од а до ш , само она е таква на факсо зш така неам појма , таква некако катил жена[DOUBLEPOST=1413235074][/DOUBLEPOST]
Каков е тај. Немам го у прв семестер.
мош му е поминал мандатот затоа го њама

Пачемска е идиот, веројатност и статистика прв колоквиум имав 0 поени а втор 100 и ме викна во канцеларија демек сум препишувал и сум имал решено задачи што никој ги немаше. А јас на интернет си најдов една збирка задачи и видов дека од таму ги даваат само со сменети броеви. :icon_lol:
После морав на одам пак да полагам. :facepalm:

Пачемска е идиот, веројатност и статистика прв колоквиум имав 0 поени а втор 100 и ме викна во канцеларија демек сум препишувал и сум имал решено задачи што никој ги немаше. А јас на интернет си најдов една збирка задачи и видов дека од таму ги даваат само со сменети броеви. :icon_lol:
Давај збирката, моментално јас сум 3 семестар и имам веројатност и статистика. За една недела имам колоквиум. :D

кажи ми само дали си од првата генерација на информатика, имаше слична случка со една женска од битола

Да првата ама вонредно
женската сите задачи ги имаше решено без грешка на испит , и не се секам која беше асистентка и вика да ја реше најтешката задача на табла пред 80 студенти па и повеке , и женската искачање пред табла за 2 минути партал задачата без грешка , ама свака и част компјутер беше и од тогаш не ја пипнаа , а тоа столе исто беше компјутер само незнам дали е нешто асистент ставен или ошол е негде на страна ебати типо мрднат :cuc:

женската сите задачи ги имаше решено без грешка на испит , и не се секам која беше асистентка и вика да ја реше најтешката задача на табла пред 80 студенти па и повеке , и женската искачање пред табла за 2 минути партал задачата без грешка , ама свака и част компјутер беше и од тогаш не ја пипнаа , а тоа столе исто беше компјутер само незнам дали е нешто асистент ставен или ошол е негде на страна ебати типо мрднат :cuc:
И оваа година има ногу такви, поздрав до Борјана.

Мислам дека во тоа новото babylon solutions работи, малку беше во HASELT. Типот никад нема бацено некоја. :X3:

А како и беше презимето на Сања електротехника што беше потоа што си замина? Сите студенти што ги частеше кога зема возачка дозвола. :D

која е таа борјана еден поздрав и од мене ако не :icon_mrgr: , да не мислеш бојана
Борјана, читаше и ја Бојана па после ми викат абе борјана е, само она се замара , решава задачи сепак да видеме првио колоквиум.

Мислам дека во тоа новото babylon solutions работи, малку беше во HASELT. Типот никад нема бацено некоја. :X3:

А како и беше презимето на Сања електротехника што беше потоа што си замина? Сите студенти што ги частеше кога зема возачка дозвола. :D
не ми текнуе и мене презимето , сањето мн брзо шо збореше и она беше со позитивна енергија одлична , а и другио асистент по електротехника шо беше на секоја реченица викаше ДРЖЕ ВОДА КОЛЕГА беше одличен , а за столе он нека намлате пари . ке дојдат сите за пари да уживат не му треба да има бацено некоја :D

не ми текнуе и мене презимето , сањето мн брзо шо збореше и она беше со позитивна енергија одлична , а и другио асистент по електротехника шо беше на секоја реченица викаше ДРЖЕ ВОДА КОЛЕГА беше одличен , а за столе он нека намлате пари . ке дојдат сите за пари да уживат не му треба да има бацено некоја :D
Да Благој, иначе Столе сега е и поет :pos:
И Ѓоше го заборавивме :mad:

Сања се прозиваше Пановска, последно знам дека беше во Цирих на докторат... Сега на Гугл ми дава дека е на Univ. of California, San Diego.
Ако е таму, свака и част.

https://scripps.ucsd.edu/profiles/spanovska

За неа и за Делипетров немам зборови :cuc:

Генерално, на факултетот нема уопште клети професори или асистенти. Морам да ја пофалам и проф. Цвета. Држе толку многу предмети, а немам ниеден лош збор за неа шо е рамно на парадокс (барем у денешното образование).

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom