Con Artist
the man with the key
- Член од
- 1 мај 2012
- Мислења
- 5.475
- Поени од реакции
- 22.273
Така е. Не е темава само за Сунѓерот и Шутрак. Ќе ве молам без предрасуди и стереотипи. Сите сме исти. Напред Македонија. Името не го даваме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сонцето изгрева за сите. Сите сме ист тим! Ослободи го срцето.Така е. Не е темава само за Сунѓерот и Шутрак. Ќе ве молам без предрасуди и стереотипи. Сите сме исти. Напред Македонија. Името не го даваме.
Давајет на ТеВе Иљада кад прекршит дванајс, али тасета и тамбурчињата немат да им ги вијш, саде некое цице. Се пафтаат онака напразно, за да виијш ој дпупни на тастатурата порнхуб и вози.Дали ќе даваат порничи после 23:00,ама главните алати да им се гледаат на јунаците во филмот?
Не. Бев на гејнер, креатин, омега 3, мултивитами, ZMA, стек, ориз, јајца, млеко, бадеми, мусли...Дали додека го пишуваше ова беше на трамадол?![]()
Давајет на ТеВе Иљада кад прекршит дванајс, али тасета и тамбурчињата немат да им ги вијш, саде некое цице. Се пафтаат онака напразно, за да виијш ој дпупни на тастатурата порнхуб и вози.
Немаш гајле ак си вакциниранПлн ми е компјутеро,саде вируси се клавајат
Можит имат можит немат, ево чекам тетка Воскре да кажит од маларична.Дали има некаков проблем ако не си ре-вакциниран?
Дали во приказната имало газиена ламба?
Дали мажот ја запалил спалната?Ајде и од мене една.
Некој маж видел фото натпреварување на интернет и решил да се пријави, откако се пријавил жена му вечерта го оставила.
Што се случило?
Дали мажот ја запалил спалната?