Дали?...

• Креатор на темата Креатор на темата MATE™
  • Време на започнување Време на започнување
Така е. Не е темава само за Сунѓерот и Шутрак. Ќе ве молам без предрасуди и стереотипи. Сите сме исти. Напред Македонија. Името не го даваме.

Така е. Не е темава само за Сунѓерот и Шутрак. Ќе ве молам без предрасуди и стереотипи. Сите сме исти. Напред Македонија. Името не го даваме.
Сонцето изгрева за сите. Сите сме ист тим! Ослободи го срцето.
Да живее Македонија и премијерот Никола Груевски, Гордана Јанкуловска, Ивица Боцески, Љубе Братот, Бранко врати се, Командант Зајев и остали.
Македонија Напред!!!
Поздраф од Волонгонг-Аустралија.

Дали ќе даваат порничи после 23:00,ама главните алати да им се гледаат на јунаците во филмот?

Дали ќе даваат порничи после 23:00,ама главните алати да им се гледаат на јунаците во филмот?
Давајет на ТеВе Иљада кад прекршит дванајс, али тасета и тамбурчињата немат да им ги вијш, саде некое цице. Се пафтаат онака напразно, за да виијш ој дпупни на тастатурата порнхуб и вози.

Давајет на ТеВе Иљада кад прекршит дванајс, али тасета и тамбурчињата немат да им ги вијш, саде некое цице. Се пафтаат онака напразно, за да виијш ој дпупни на тастатурата порнхуб и вози.

Плн ми е компјутеро,саде вируси се клавајат

Ајде и од мене една.

Некој маж видел фото натпреварување на интернет и решил да се пријави, откако се пријавил жена му вечерта го оставила.
Што се случило?

Дали има некаков проблем ако не си ре-вакциниран?
Можит имат можит немат, ево чекам тетка Воскре да кажит од маларична.

Ајде и од мене една.

Некој маж видел фото натпреварување на интернет и решил да се пријави, откако се пријавил жена му вечерта го оставила.
Што се случило?
Дали мажот ја запалил спалната?

Дали жена му го оставила мажот да изгори или го оставила бидејќи направил беља? Или случајно да не го фатила кај што ја изневерува со убава, млада, сочна диња?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom