Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Дај кажете што е разликата помеѓу Југо 55 и Југо Темпо 1.1?

Дај кажете што е разликата помеѓу Југо 55 и Југо Темпо 1.1?
Eдното е со карбуратор и Југословенско а другото е инџекшон и Српско

Дечки, пошто во Струмица слабо се наоѓаат делови за SEAT... разбрав дека во Тетово има доста за него, дали може преку карго да ми испратат или нешто контакт некој ако има да ми даде, па да прашам?

Дечки, пошто во Струмица слабо се наоѓаат делови за SEAT... разбрав дека во Тетово има доста за него, дали може преку карго да ми испратат или нешто контакт некој ако има да ми даде, па да прашам?

Зависи каков дел..Ако е мотор-менувач,електрика пасува и од Голф..

Аирлија го рашириле бизнисот.
Иначе Морал е авто лимарски сервис во Кисела Вода[DOUBLEPOST=1413121511][/DOUBLEPOST]
Дотури 100-200 грама и ќе немааш гајле[DOUBLEPOST=1413121635][/DOUBLEPOST]
Можеш да увезеш и регистрираш ама треба воланот да го преместиш на нормалната страна.

Ви благодарам Fringe.

Од Биро за метеорологија ми велеа дека од Англија не е иста процедурата за регистрација на автомобил како што е со другите земји. Е сега, ако се премести волан, колку е сигурно дека може да се регистрира автомобил од Англија? А знаете ли некој таков случај?

Ви благодарам Fringe.

Од Биро за метеорологија ми велеа дека од Англија не е иста процедурата за регистрација на автомобил како што е со другите земји. Е сега, ако се премести волан, колку е сигурно дека може да се регистрира автомобил од Англија? А знаете ли некој таков случај?
Знам 2-3 случаи што имаат донесено од англија и што ги имаат преправено за да пројдат на машински и регистрација.
Еден случај знам што ден денесс се вози колата со воланот на десна страна ама кога владееше башибузлук со опозицијата на власт добро потплатија за да можат така да ја возат(со Македонски регистрации)
Порано 1999-2007се исплатеше а сега да го правиш тоа незнам колку се исплати

Во сред возење, се пали сијаличката за рачната и обртометарот и километражата паѓаат на нула, па се креваат нагло, па пак паѓаат и така два до три пати и се враќа во нормала. Осигурач некој заебава или треба да се носи на доктор? :D

Во сред возење, се пали сијаличката за рачната и обртометарот и километражата паѓаат на нула, па се креваат нагло, па пак паѓаат и така два до три пати и се враќа во нормала. Осигурач некој заебава или треба да се носи на доктор? :D
Масло во моторот има?
Може и браватаа да те зафркава.

Зависи каков дел..Ако е мотор-менувач,електрика пасува и од Голф..
Clockspring, овој дел:

b19069cdbdad9a48ef32886661356457.jpg

дизната што ми е бележана со црвено ми линеј нафта пробав да ја стегнам ама стегната е и пак линеј ...а линеј од местото кај што е зелената стрелка,

10719481_325613867621484_284181377_n.jpg

Clockspring, овој дел:

b19069cdbdad9a48ef32886661356457.jpg

Ова на сликава од некое Рено Клио нели е?Или за мустра го објави?Еми види најди на реклама5,на пазар3 кој растура Голфови,и ќе завршиш работа..Барем за Волксваген има делови на тон..Немора Тетово да одиш

дизната што ми е бележана со црвено ми линеј нафта пробав да ја стегнам ама стегната е и пак линеј ...а линеј од местото кај што е зелената стрелка,

Прегледај го приврзокот 104608
пробај побарај по железарите лента како селотејп,а ја викаат `тефлон`.се намотува како коноп ,ама е пластична маса во суштина.намената и е баш за вакви работи.само треба да ти ја намота некој што знае да намотува коноп9водоводџија) пошто е многу битно за да не се одмотува кога го заштрафуваш винтот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom